Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Webinar med jer som afsender

Hvis I som forening, grupper eller kreds vil betale udgiften til en oplægsholder, kan DJ hjælpe med at afvikle et webinar med jer som afsender.

DJ har udstyret og softwarelicens, så vi kan gennemføre live-webinarer til medlemmerne. På den måde kan vi tilbyde medlemmerne fagligt indspark uden at være begrænset af geografisk afstand.   

Hvis I vil betale en oplægsholder, tilbyder vi at stå for at gennemføre alt praktisk i forbindelse med at planlægge, annoncere og gennemføre webinaret. I må gerne finde en oplægsholder selv, men ellers har vi et bagkatalog af oplægsholdere, som allerede har holdt webinar for DJ. Se afholdte webinarer.

I vil stå som arrangør af webinariet, og hvis I ønsker det, kan I byde velkommen til webinaret (online via webinarplatformen), ligesom I ville gøre til et fysisk arrangement.  

Følgende gælder, hvis I vil være afsender på et webinar: 

  • Som udgangspunkt afholder vi webinar i hverdagen fra kl. 9 – 10 

  • Webinariet vil være tilgængelig for alle DJ-medlemmer  

  • DJ har udstyr til lys og lyd i Gammel Strand, men oplægsholderen kan befinde sig hvor som helst og tilgå webinareiet (både via desktop, tablet og mobil) 

  • Webinaret vil blive optaget, men vil i udgangspunktet ikke blive offentliggjort som on-demand video efterfølgende, da der er tale om et live event 

  • Senest 14 dage forinden datoen for afholdelse skal oplægsholder og beskrivelse være på plads  

Kontakt Mads Løkke Rasmussen, hvis I enten vil høre mere om mulighederne eller vil være afsender på et webinar.  

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk