Gå til hovedindhold
Bliv medlem
VIF-gf 2021

GENERALFORSAMLING 2021

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i VISUELT FORUM
TID:
  Torsdag d. 15. april kl. 17:00 - 19:00

STED: ZOOM.

Link til generalforsamlingen er: http://bit.ly/VIF2021GF

Møde ID: 924 5109 8623.

Password: 646780

=========

VELKOMMEN til virtuel generalforsamling:-)

Her på siden finder du de bilag, som på en ordinær – fysisk – generalforsamling ligger uddelt på bordene.

Nederst på siden kan du læse en kort introduktion af kollegaer, som opstiller til Visuelt Forums bestyrelse i 2021 - 2022.

Der er OGSÅ plads til DIG på listen! Som bestyrelsesmedlem, kasserer eller suppleant:-)

Vi ses torsdag d. 15. april til ordinær generalforsamling – i lidt ekstraordinære omgivelser: Denne gang i Virtuelt Forum på ZOOM!
 

1) Valg af dirigent og referent

2) Bestyrelsens beretning

3) Regnskabsaflæggelse

4) Forslag

5) Fastsættelse af kontingent

===== KORT PAUSE =====

6) Valg af formand

7) Valg af øvrig bestyrelse

8) Valg af mindst to suppleanter

9) Valg af revisor og revisorsuppleant

10) Valg af repræsentant til Ophavsretsfonden

11) Eventuelt

 

ZOOM-TEKNISK

Dansk Journalistforbund sørger for teknik og opsætning af vores digitale generalforsamling.

'Dørene åbner' klokken 16:40. Får du bövl med at logge på ZOOM via dette link, eller har udfordringer med lyd eller video, så ring til Christina Fromberg på mobil 29264768.

Her finder du links til de bilag, som på en almindelig fysisk generalforsamling er uddelt på bordene.
Der linkes til eksterne PDF-dokumenter.

OBS! Brug din browsers 'TILBAGE-pil' for at vende tilbage til denne side.

Foreløbig er der syv medlemmer, som genopstiller til Visuelt Forums bestyrelse i 2021.

Der er plads til flere – både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Vi vil gerne være 10.
Du kan melde dig så sent som på selve dagen, og er også meget velkommen til at kontakte Janne Høgshøj på janne.hogshoj@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller overvejer at stille op til Visuelt Forums bestyrelse. 

 

Janne Høgshøj
Grafiker og merkonom

Formand for Visuelt Forum siden 2020. Indehaver af Danish Connection - idé- og eventbureau og underviser på UCL Erhvervsakademi. Aktiv eventmager i Visuelt Forum og ansvarlig for besøg på DAC og BIG-udstillingen, foredrag om 4-dages-uge og Se Dig For med Christina Bruun Olsson. Medarrangør af Tal Til Øjet, heldagskonference om Visuel Provokation for alle faggrupper i Dansk Journalistforbund. Mærkesager er uddannelse og kompetenceudvikling.

Foto: Privatfoto

 

Elisabeth Schioldann von Eyben
Kombinatør med visuel og kommunikativ baggrund

Ejer af von e design&kommunikation. I perioden har jeg været kasserer, medlem af kommunikationsudvalget og har pt overtaget næstformandsposten. Var med til at starte VIF i 1997/98.

Stiller desuden op til Dansk Journalistforbunds Hovedbestyrelse.

Foto: von Eyben

 

Line Flindt
Grafisk designer

Jeg er grafiker/AD’er og er vild med museer og andre spændende oplevelser. Derfor sidder jeg pt i eventudvalget og er en del af VIFs bestyrrelse. Kom gerne med ønsker til omvisninger eller kurser, så vil vi prøve at få det stablet på benene :)

 

Berit Winsnes
Grafisk designer

Gennem målrettet kommunikation kan vi få flere medlemmer og et endnu mere aktivt forum.

Pt er jeg tovholder for kommunikationsudvalget, arbejder på at få løftet vores hjemmeside og vil i den nye periode være ansvarlig for nyhedsbrevet – gerne i samarbejde med et nyt bestyrelsesmedlem :)

Foto: Karen Christensen

 

DIG ?-)
Lorem ipsum

Karina Bjerregaard
Illustration & grafisk design

Jeg har været med i bestyrelsen de sidste 20 år. Her fokuserer jeg på at vi alle kan blive inspireret på kurser og studieture; på kommunikation og netværk, samt på ophavsret til glæde for alle. Jeg repræsenterer VIF hos Ophavsretsfonden og VISDA, hvor jeg holder mig orienteret og giver information og værktøjer videre, så det er nemmere for dig at passe på din ophavsret. I øvrigt mener jeg, at der burde være mange flere tegninger og fed grafik i verden!

Illustration: Karina Bjerregaard

 

SIGNE WASSARD
Grafisk designer

  • Arbejder med alt fra rentegning, layout, design og illustrationer, både som trykt materiale og som design til web
  • Mine opgaver er vidt forskellige, og jeg elsker at sætte mig ind i kunders individuelle behov og videreføre deres stil, så de skiller sig ud
  • Jeg har derfor en bred forretningsforståelse, og har løst opgaver for både bladhuse, detail- og industrielle virksomheder og små erhvervsdrivende
  • Er vild med at udvikle og arrangere events
  • Er altid klar til at give en hånd med - bare brug mig
  • Er udadvendt og elsker at snakke og strikke
  • Nyder livet i min nye kolonihave, når det er muligt
  • Medlem af eventudvalget og udvalg til Generalforsamling og Weekendkonference

 

Kjersti Hjelmen (foto på vej ;))
grafisk designer, fotograf og selvstændig

Jeg startede mit firma i 2005 og har kørt det sideløbende med faste stillinger. Fra 2010 har jeg været selvstændig på fuld tid. Jeg har erfaring fra de fleste hjørner af den grafiske branche fra trykkeri, avis, magasinbureau til medicinal- og kosttilskudsbranchen og fokuserer nu mere på det grafiske end det fotografiske.

Jeg har en stor interesse og en forkærlighed for emballage som jeg synes er meget spændende at arbejde med. Efter lang erfaring som fotograf og billedbehandler har jeg fået en passion for at lave mockups af emballager, butikshylder, udstillinger m.m.

Visuelt Forum er for mig et frirum til at lege med andre ligesindede: Men det er også et rum til udveksling af viden og erfaringer, hvilket jeg holder meget af. Og hvem kan sige nej tak til alle de gode og relevante kurser?

 

Jesper Clausen
Tovholder i eventudvalget

Mit fokus er udvikling af kurser og events og særligt at finde temaer og vinkler, som udnytter de enkelte underviseres unikke tilgang optimalt. Jeg griber også gerne ønsker fra medlemmerne og fører dem ud livet.

Sammen den øvrige studietursgruppe er jeg på ufrivilligt standby, men ser frem til at afprøve det muliges kunst og trylle gode oplevelser frem. 

Det seneste års skiftende benspænd har positivt affødt åbentlyse fordele med flere kurser udbudt som webinarer. Et format som jeg fortsat vil udnytte og udvikle i sin egen ret.

De fysiske arrangementer og muligheden for at mødes i netværket har lidt et stort tab. Vi har har måttet udskyde en kursusrække i motion graphics og flere events. Optimalt vil jeg arbejde for at tilbyde fysiske events snarest forholdene tillader det, men må nødvendigvis overveje at omsætte til onlineformat, hvis det skulle vise sig at være eneste mulighed. 

 

footer-illus

VI SES:-)