Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Visuelt Forums bestyrelse 2021-22

Bestyrelsen vælges for et år ad gangen på den årlige generalforsamling.

Bestyrelse

Collage: Kjersti Hjelmen

 

Formand: Janne Høgshøj, grafiker og merkonom. Indehaver af Danish Connection - idé- og eventbureau. Underviser på Marketing, Digital Udvikling og Design på UCL Erhvervsakademi. Ledelseskonsulent i Digital Ledelseskultur. Foredragsholder om Burning Man. Fokus på kommunikation, kompetencer, efteruddannelse, rekruttering og events.
 

Næstformand og kasserer: Elisabeth Schioldann von Eyben, kombinatør med visuel og kommunikativ baggrund. Ejer af von e design&kommunikation. Var med til at stifte Visuelt Forum i 1997/98. Fokus på lighed, fællesskab, udvikling og at vi skal se os selv som kommunikative schweizerknive.

Bestyrelsesmedlemmer:
Karina Bjerregaard, illustration & grafisk design i Karina Bjerregaard. Arbejder i VIF med fyraftenskurser, studietur og weekendkonference samt kommunikation, netværk og legater. Repræsenterer VIF i Ophavsretsfonden og VISDA.
Jesper Clausen, grafisk designer. Fokus på udvikling af kurser og events og særligt at finde temaer og vinkler, som udnytter de enkelte underviseres unikke tilgang optimalt. Tovholder på eventudvalget. Udgået af bestyrelsen pr 31.12.2021.
Signe Wassard, grafisk designer og indehaver af WassardDesign. Fokus på events og samarbejde.
Line Flindt, grafisk designer og indehaver af LineFlindt. Fokus på events og specielt museer og kurser.
Berit Winsnes, grafisk designer i BW grafisk design. Fokus på målrettet kommunikation så vi kan få flere medlemmer og et endnu mere aktivt forum. Tovholder for kommunikationsudvalget, redaktør på nyhedsbrevet og arbejder på at få løftet vores hjemmeside.
Kjersti Hjelmen, grafisk designer i Hjelmen. Fokus på kommunikation – bl.a. nyhedsbrev og hjemmeside. Redaktør på nyhedsbrevet.

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk