Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Weekendkonference 2019

Årets weekendkonference – nu med fællessang!

WK 19 Jens Otto Emmich

Jens OttO Emmich

Vejret var koldt, men indenfor var der varmt og godt, da 40 medlemmer af Visuelt Forum mødtes på Tune Kursuscenter 9.-10. marts. Her blev der blev disket op med inspirerende oplæg, hygge og lækker mad. Se billeder og læs, hvad deltagerne fik ud af weekendkonferencen. Vi har klippet i evalueringerne:

"…det var virkelig en god weekend! Og jeg var så glad for at jeg kom med!"

—-

Morten Olivarius – sådan virker din hjerne, når du er kreativ
"Det var superspændende og fedt at starte med et videnskabeligt og højtravende emne. Heldigvis var han virkelig god til at formidle det lidt svære emne, så jeg fik meget lyst til at lære mere og høre mere om, hvordan hjernen virker".

"Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at have nogle spørgsmål parat, som kunne få mig videre fx i en brainstorm - det vil jeg afsøge nærmere".

"Super fedt - mere af det. Helt vildt inspirerende. Fedt at lære noget om, hvorfor man gør som man gør. Og fedt at lære noget som har relevans, men som ikke er grafisk. Er vild med det! Mere af det!"

—-

Walk and Talk – fem skarpe om kreativitet
"Tiden passede perfekt, selvom vi sagen kunne ha snakket videre - fedt vi havde fået uddelt en makker - så man ikke skulle bruge tid på det eller vælger en man kender i forvejen. Godt med konkrete sprøgsmål så hvis man drev lidt væk kunne man kigge på sprøgmålene igen".

—-

Lisa Grue – skab din egen forretning og bliv fri for de besværlige kunder
"Fedt at se en designer, der selv bliver producent. Det er et meget relevant emne. For hvordan er det vi skal tjene vores penge i fremtiden. Det kunne have været rart med lidt mere praktisk information, men alt i alt synes jeg at hun var dejligt åben". 

"Det bedste på hele konferencen - jeg fik sådan lyst til at tegne - og gik igang - og har fortsat siden. Meget inspirerende".

—-

Esben Niklasson – re-design af Journalisten
"Rigtig godt og dejlig nørdet - Sjældent man får lov at komme helt ned i f’ets overhøjde osv. og alle de overvejelser der ligger i sådan et redesign".

—-

Generalforsamling
"Det var fint og smart at den lå på det tidspunkt, så vi ikke sad nogle rester tilbage søndag eftermiddag". 

"Det bliver spændende med den kommende debataften om fremtiden. Jeg tror godt VIF kunne have flere debatarrangemente"r.

"Yes! Fin debat og tid og placering lørdag var igen forudsætning for den grad af engagement. Tror faktisk at det har været den mest dedikere forsamling, jeg har set til dato. Brugerinddragelse i praksis".

—-

Pernille Abildgaard – skab fokus og få frihed
"Det var et godt og virkelig praktisk anvendeligt oplæg, som var den perfekte praktiske forlængelse  af Morten Olivarius hjerneforskning".

"Hun var en virkelig god oplægsholder - dynamisk og vedkommende".

"Rigtig mange gode værktøjer. Har i dag indført kreativ tid og mailtid, og det fungerer rigtig godt. Jeg fik troen på at jeg også kan komme videre med mit ‘eget’ projekt".

—-

Kirstine Leth Schütze – papercut issues, et antimagasin
"Intet mindre end fantastisk! Jeg synes, det var mega spændende. Vildt fedt projekt. Og jeg synes, hun formidlede det på en virkelig god måde". 

"Fedt med noget mere kunstnerisk! Var slet ikke forberedt på netop den type indslag".

"Det var det vildeste. Jeg sugede nærmest alle tanker og erfaringer til mig".

---

Vi siger tak fra arrangementsgruppen: Karen Hedegaard, Julie Asmussen og Bente Stensen Christensen. Det var en herlig weekend!

wk19 Esben Niklasson

Jens OttO Emmich

  • Jens OttO Emmich

  • Jens OttO Emmich

Kommentarer