Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Visuelt Forums legendariske studietur genopstår

Visuelt Forum genoptager en stolt, gammel tradition: At tage på fælles studietur.
I september 24 ta’r 30 glade VIF’ere til Belgien i 4 dage. Vi skal besøge både Bruxelles og Antwerpen med base i Bruxelles.
Følg med i nyhedsbrevet – studietursgruppen vender tilbage med datoer, priser og færdigt program snart :-)

Studietur

Wouter van Dam Visuelt Forum på studietur i Lissabon 2016.

Turens indhold

Vi skal se 2024-design, se tegneseriernes pionerer og opleve historiens typografiske vingesus i Antwerpen, bla. Gutenbergs ORIGINALE 36-linjers Bibel fra 1514 samt en masse andet grafikerguf i inspirerende og skønt selskab med kollegaer fra Visuelt Forum. Samtidig er der designfestival i Bruxelles, som vi vil inddrage i programmet: https://designseptember.be/en

Der bliver også mulighed for at udforske den rige, belgiske øltradition om aftenen, og den sidste aften byder VIF som sædvanlig på festmiddag med masser af hygge, netværk og højt humør.

Pris

Der kommer tre forskellige lave priskategorier, ud fra hvilken form for indkvartering du vælger. Og for at vi kan lave en billigere studietur, skal du selv arrangere din transport. Vi har nemlig erfaret, at gruppetransport for 30 deltagere er meget dyrere pr. person, end hvis du selv tager bus, tog, egen bil gerne sammen med andre VIF’fere, på tommelfingeren, cykel eller vandreben.

Vi har fået bevilget noget økonomi fra Visuelt Forum og søger DJ’s internationale pulje, når programmet er på plads.

Info

  • Der er ved at blive lavet en informativ hjemmeside.
  • Du vil blive inviteret ind i studietursgruppen på Facebook, hvilket giver mulighed for at udveksle tips, samrejsemuligheder og generel begejstring.
  • Du får en printet infopakke med program osv.