Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Visuelt Forums bestyrelse savner DIG

Stil op til bestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på Visuelt Forum

Visuelt Forums bestyrelse savner dig

Karina Bjerregaard

Til Visuelt Forums generalforsamling har du chancen for at være med til at sætte dit præg på Visuelt Forum. Dels ved at deltage i generalforsamlingsdebatten, hvor vi bla. skal snakke om DJ’s spritnye fremtidsrapport fra de visuelle områder (grafik, illustration, web, foto osv.), dels diskutere det forløbne år – og dels ved at stille op til bestyrelsen.

Brænder du for minikurser, netværk, fagpolitik, inspiration, SoMe, virksomhedsbesøg, studieture, efteruddannelse, ophavsret eller andet grafik? Så stil op til bestyrelsen! 

Vi vil især gerne høre fra dig med en nyere uddannelse, da dine erfaringer i en voldsomt forandret visuel verden vil være inspirerende at inddrage i det faglige arbejde og bringe Visuelt Forum videre. Men alle er selvfølgelig velkomne til at stille op!

Du kan enten stille op til generalforsamlingen lør. d. 9. marts kl. 16.45-18.30 på Tune Kursuscenter eller sende en mail til Visuelt Forums formand, Karina Bjerregaard, inden generalforsamlingen på k@karinabjerregaard.eu.

At være engageret i VIF’s bestyrelse indebærer cirka følgende:

- 5-7 aftenmøder og ét heldagsmøde om året. Vi plejer at mødes kl. 17-20 på Gammel Strand i København, snakke os gennem dagsordenen og spise en sandwich. Første møde efter generalforsamlingen plejer at være et heldagsmøde for at sparke bestyrelsesåret i gang, og så slutter vi af med en hyggelig teambuilding-middag.

- Udvalgsmøder, hvis du vil deltage i et af VIF’s udvalg. Udvalgenes indhold, antal og tidsforbrug varierer fra år til år, alt efter hvad bestyrelsen vælger at prioritere. Nogle af vores udvalg gennem årene har været: arrangementsudvalg, kommunikationsudvalg (nyhedsbrev og hjemmeside), politisk udvalg, weekendkonferenceudvalg, introfolderudvalg, jubilæumsudvalg, studietursudvalg og efteruddannelsesudvalg.

Læs mere om Visuelt Forums generalforsamling.