Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Visuelt Forums arbejdslegater - genopslag

Som noget nyt har du mulighed for at søge et arbejdslegat på 10.000 kr til at fordybe dig i et projekt. Vi opfordrer alle til at ansøge – det skal blot være inden for det visuelle/illustrative område, da midlerne kommer fra VISDA – Visuelle rettigheder i Danmark. Ansøg senest 31.5.

Visuelt forums arbejdslegat

Berit Winsnes

Trænger du til ny inspiration i disse coronatider? Har du et projekt, en arbejdsproces, en ide, en tegnestil eller noget andet visuelt/illustrativt/tegnet, du vil udforske? Har du brug for 10.000 kr. til at få tid til at arbejde med din ide? 

Så skal du søge VIF's nye arbejdslegat! Der er indtil videre 20 legatportioner a 10.000 kr.

Du gør følgende:

Får en god ide, fx 

En synopsis til en børnebog med skitser, Storyboard til explainervideo, Udforsk en ny tegnestil, Tegninger til storytelling, Infografiske eksperimenter eller andet.

Udfyld ansøgnings-pdf'en VIF's hjemmeside med kontaktinfo, og beskriv dit projekt på en lille halv A 4-side. Eftersom pengene stammer fra kopiering af illustrationer, tegninger, bogomslag, grafikker osv., skal du dokumentere sandsynligheden for at dine billeder er blevet brugt i undervisning og lign. ved at vedhæfte uddannelsesbevis, svendebrev eller CV fra den grafiske branche (vælg det mest relevante for dig) og send din ansøgning til visueltforum@visda.dk senest d. 31.5. Vi overholder naturligvis VISDA's persondatapolitik, så GDPR-reglerne overholdes ift. personfølsomme oplysninger. Læs den her

Når du er færdig med dit projekt, skriver du en rapport på 1/2 A4-side om dine erfaringer, din proces eller hvad du har lært, vedhæfter 3 sider med tegninger/fotos/screendumps, og sender til efteruddannelse@visueltforum.dk, Når din rapport er godkendt, får du pengene udbetalt til din Nem-konto snarest.

Udvalget bestræber sig på at behandle alle ansøgninger indenfor en uge efter deadline. 

Hvis der kommer overvældende mange kvalificerede ansøgninger, vil udvalget vurdere muligheden for at lave flere legatportioner.

Kommentarer

Anonym

man, 05/30/2022 - 14:10

Vil det blive muligt igen at søge arbejdslegat?