Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Visuelt Forum nu på LinkedIn

Kære VIF-medlemmer,

Vores tagline lyder – "Den synlige del af Journalistforbundet, medier og kommunikation" – og nu vil vi gøre os endnu mere synlige i mediebranchen! Derfor har vi oprettet en LinkedIn-profil for Visuelt Forum, hvor vi vil deltage aktivt i debatten om brugen af visuel kommunikation i mediebranchen.

LinkedIn logo

LinkedIn

Vi lever i en tid, hvor visuel kommunikation spiller en stadig større rolle i kraft af stigende brug af reklamer i det offentlige rum og på nettet. Derfor er det vigtigere end nogensinde at fremhæve den unikke faglige ekspertise, som vi i Visuelt Forum bidrager med. Selvom automatisering og AI ændrer medielandskabet, vil vi understrege den uundværlige værdi af vores specialviden og erfaring, som løfter kvaliteten af visuel kommunikation.

LinkedIn er en fantastisk platform for at vise vores faglighed og ekspertise, og VIF-bestyrelsen vil fremover bruge denne kanal til at vise verden, at vi er meget mere end dygtige håndværkere. Vores arbejde handler ikke kun om at designe, tegne eller layoute – det indebærer også omfattende viden og indsigt, som gør os til uvurderlige aktører i mediebranchen.

Vi opfordrer jer alle til at følge os på https://www.linkedin.com/company/visuelt-forum/ og deltage i samtalen ved at like, kommentere og dele vores indlæg. Tag os gerne med #visueltforum eller @visueltforum, hvis I deler noget spændende på jeres egne profiler.

Lad os sammen styrke vores position som en central aktør inden for fremtidens visuelle kommunikation.

Med venlig hilsen,  
VIF Bestyrelsen

Kommentarer