Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Studietur Lissabon 2016

Tusindvis af kakler senere...

40 medlemmer af Visuelt Forum var på studietur  til Lissabon fra 13.-18. september.

Efter 5 dage i rask trav op og ned ad stejle gader, må man indrømme at det er en by, man bliver forelsket i. Vi blev hjulpet godt på vej af Susanne Sayers – en dansk journalist, der flyttede til byen i februar. Susanne stod for en udvidet byvandring og en metrosafari til nogle af de mange spektakulære stationer, der er udsmykket med kakler. Vi besøgt (naturligvis) Museo de Aszulejos – byens kakkelmuseum, og det imponerende Oceanarium. LX-factory, der er et epicenter for kreative tegnestuer, butikker og caféer fik også en flok Vif'ere på besøg og der blev sluttet af med maner og den store skalddyrsservering på Cervejaria Trindade.

 

 

Karina Bjerregaard sporvogn

Karina Bjerregaard

Ud over de obligatoriske turist-must-see's kom vi omkring et par tegnestuer, hvor vi blev klogere på og inspereret af, hvad der rører sig i den visuelle verden i Lissabon.

Karina Bjerregaard Santa Justa

Karina Bjerregaard

Det var en skøn tur med fælles nørderi og begejstring. Nu er det tid til at kigge på billeder, mindes og fyldes af saudade – den længsel, som de synger umådelig meget om i den traditionelle fado-sang.

Karina Bjerregaard Fado Sardin

Karina Bjerregaard

Kommentarer