Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Søg Visuelt Forums arbejdslegat 2023

Trænger du til ny inspiration? Har du et projekt, en arbejdsproces, en ide, en tegnestil, en teknik eller noget andet visuelt/illustrativt/tegnet, du vil udforske? Har du brug for 10.000 kr. til at få tid til at arbejde med din ide?

Så kan du søge VIF's arbejdslegat! Der er indtil videre 10 legatportioner.

Arbejdslegat

Berit Winsnes

Nu har du mulighed for at søge et arbejdslegat på 10.000 kr til at fordybe dig i et projekt. Vi opfordrer alle til at ansøge – det skal blot være inden for det visuelle/illustrative område, da midlerne kommer fra VISDA – Visuelle rettigheder i Danmark. Ansøg senest 10.11.23.

Du gør følgende:

Får en god ide, fx en synops til en børnebog med skitser, storyboard til explainervideo, udforsk en ny tegnestil, tegninger til storytelling, infografiske eksperimenter eller andet.

Udfyld ansøgnings-pdf'en her med kontaktinfo, og beskriv dit projekt på en lille halv A 4-side.

Eftersom pengene stammer fra kopiering af illustrationer, tegninger, bogomslag, grafikker osv., skal du dokumentere sandsynligheden for at dine billeder er blevet brugt i undervisning og lign. ved at vedhæfte uddannelsesbevis, svendebrev eller CV fra den grafiske branche (vælg det mest relevante for dig) og sende din ansøgning til efteruddannelse@visueltforum.dk.


Når du er færdig med dit projekt, skriver du en rapport (find formular her) på 1/2 A4-side om dine erfaringer, din proces og/eller hvad du har lært, vedhæfter 3 sider med tegninger/fotos/screendumps, og sender til efteruddannelse@visueltforum.dk.

Når rapporten er godkendt, får du pengene udbetalt til din Nem-konto snarest.

NB Arbejdslegatet skal afrapporteres inden d. 14.5.24

Udvalget bestræber sig på at behandle alle ansøgninger indenfor en uge efter ansøgningsfristen og vil følge disse retningslinjer:

  • du kan søge legatet, selv om du har søgt efter.udd.legat indenfor det sidste år.
  • udvalget prioriterer legatansøgere, som ikke har fået arbejdslegat tidligere.
  • hvis der er for mange ansøgere, trækker udvalget lod blandt alle de kvalificerede.

Hilsen legatudvalget,

- Karina Bjerregaard, Elisabeth Schioldann von Eyben og Bente Stensen Christensen

Kommentarer