Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Snup dig en plads på toppen - bliv coverartist!

Nu er der igen ledige måneder som coverartist i Visuelt Forums facebookgruppe.

facebook-coverartist

Rikke Ahm

Medlemmerne i Visuelt Forum er en farverig flok med vidt forskelligt formsprog. Og derfor synes vi i Visuelt Forums bestyrelse, at det er super sjovt og inspirerende at se hinandens streger. Synes du også det, så tjek vores fælles facebookgruppe – det er på toppen af siden, det sker! I Visuelt Forums facebookgruppe fungerer coverbilledet nemlig som et minigalleri, hvor medlemmerne på skift – en måned ad gangen – viser deres helt personlige udtryk. Månedens bidragyder kalder vi for Månedens Coverartist.

Det handler ikke om at imponere kollegaerne :-) Og du skal ikke bruge mange dage på at lave dit coverbillede. Det behøver faktisk ikke tage så lang tid. Du kan sagtens arbejde videre med materiale, du allerede har lavet – måske i anden arbejdssammenhæng. Det vigtigste er, at du laver et helt unikt cover lige præcist, som du synes, det skal se ud.

Går du med en coverartist i maven, er det nu du skal slå til. For nu er der igen ledige måneder som coverartist i Visuelt Forums facebookgruppe. 

Fakta

Hvem kan være med? 

Du kan som medlem af Visuelt Forum være med :-)

Hvad skal jeg gøre? 

Du sender en mail til Rikke Ahm på ra@rikkeahm.dk og skriver, at du gerne vil være coverartist. Så får du tildelt et ord, du skal illustrere og en måned, hvor du bliver coverartist. Dit billede kan du lave som tegning, grafik, collage, foto eller lige hvordan du har lyst. Dog skal det færdige resultat være en jpg-fil i bredformat 1640 x 856 pixel.

Tip til dig som ny coverartist: Lav gerne dit billede med humor og masser af farve, så det bliver festligt at se på, hold det enkelt – ikke alle skærme er store. Og brug ikke alt for meget tid på coverbilledet. Der er intet honorar for at være coverartist.

Se alle coverartister fra april 2018 og til nu

Besøg Visuelt Forums facebookgruppe

Kommentarer