Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nyt fra bestyrelsen - september 2018

Første møde efter sommerferien. Bestyrelsen har smidt sommersandalerne og har evalueret arrangementer og økonomi og planlagt efterårets kurser. 

Økonomi

Færre arrangementer: Bestyrelsesmødet den 21. august kom i høj grad til at handle om Visuelt Forums fremtidige økonomi. Hvad har vi råd til, når vi ikke længere modtager så mange penge fra ophavsretsfonden?

Vi kommer til at arrangere færre kurser og overvejer, om tilskuddet til weekendkonference og studieturen skal sættes ned.

Vi modtager gerne input fra medlemmerne, så vi kan træffe de rigtige beslutninger. 

Nyt fra DJ

Styrket karriererådgivning: Hans Jørgen Dybro, der er politisk konsulent i DJ, fortalte om ny struktur og arbejdet med ny freelancestrategi, der i højere grad end hidtil skal afspejle de forskellige udfordringer, som freelancere står overfor.

Karin Mette Thomsen, Marianne Kynde og Marianne Bækbøll er nye profiler i DJ, der kan hjælpe med individuel rådgivning i dit arbejdsliv. 

Konkurrencelovgivning: Bestyrelsen blev orienteret om arbejdet med konkurrencelovgivningen – den er kompleks og med mange faldgruber for freelancere og enkeltmandsvirksomheder. 

Wunderkind:Tillidsrepræsentanterne holder øje med, at grafikernes arbejdsopgaver holder sig til beskrivelsen om udelukkende tekniske opgaver.

Kompetenceprofil: Karen Hedegaard kunne fortælle om muligheden for at få udarbejdet en kompetenceprofil og dermed kunne undervise på KADK uden at have en kanditatgrad.

Nyhedsbrev og sociale medier

Første reviderede nyhedsbrev har været sendt ud. Her kan vi måle hvor mange, der læser med og klikker videre på artiklerne. Det er et nyttigt værktøj, og vi tager erfaringerne med os, når vi mødes til næste udvalgsmøde i kommunikationsgruppen. Vi arbejder på bedre synergi mellem nyhedsbrev og de øvrige kanaler, vi kommunikerer igennem (hjemmeside, Facebook og Instagram)

Instagram får et boost under studieturen og bliver forhåbentlig til den inspirerende platform, som vi ved, der er basis for.

Kommende arbejdsopgaver

De næste måneder sætter vi gang i planlægningen af weekendkonferencen, der er planlagt til at finde sted den 9. og 10. marts 2019. 

Læs om arrangementerne i efteråret i nyhedsbrevet.

Næste bestyrelsesmøde er den 27. september, hvor vi blandt andet skal gennemgå halvårsregnskabet - det bliver spændende...