Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nyt fra bestyrelsen, oktober 2018

Efterårets andet bestyrelsesmøde blev afholdt 27. september kl 17-20.15
Læs om de emner, bestyrelsen har haft på bordet. Fagstuff, studietur, nyhedsbrev m.m.

Bestyrelsesmøde i Visuelt Forum

Wouter van Dam

 

Wouter van Dam har valgt at udtræde af bestyrelsen. Jens Otto Emmich, der på generalforsamlingen i maj blev valgt som førstesuppleant, overtager Wouters plads.

FAGSTUFF. Politisk konsulent, Hans Jørgen Dybro: Freelancestrategien skal opdateres i forhold til arbejdsvilkår for freelancere. Der skal bl.a. kigges på de problemer, freelancere kan opleve i forhold til konkurrencelovgivningen, som er årsagen til, at vi ikke kan udsende vejledende priser. Arbejdet går i gang her i efteråret, og gruppen består af:

Lars Werge, formand, DJ
Johannes Pico, formand, Film- & TV-gruppen
Sus Falch, formand, Freelancegruppen, 
Marie Bille, Freelancegruppen

Allan Numelin, TR, Bonniers
Anna Langhorn, politisk konsulent, DJ
Stine Daugaard, rådgiver, DJ
Hans Jørgen Dybro, politisk konsulent, DJ
og Christian Dølpher, forhandlingskonsulent, DJ.

Intet nyt fra Wunderkind. Berlingskes tillidsrepræsentanter holder øje med, om de tekniske layoutere arbejder indenfor aftalerammerne, dvs. ikke laver redaktionelt layout, kun teknisk sideopsætning.

STUDIETUREN. Det har været en virkelig vellykket tur - godt planlagt og godt gennemført. Læs mere på http://visueltforum.gl/berlin/visuelt-forum-studietur-berlin-2018/, og se billederne på instagram.

Klap på skulderen til arrangørerne: Amanda-Li Kollberg, Jens Otto Emmich, Karina Bjerregaard, Christina Fromberg og Jesper Clausen

ØKONOMI. Vi gennemgik regnskabet for første halvår af 2018. Næste år skal vi tage stilling til, om vi skal skære ned på de store arrangementer så som studietur, weekendkonference, We Love Graphic Design og Tal til Øjet.

KOMMUNIKATION. Vi er svært tilfredse med at 51,5% åbner nyhedsbrevet, og 35,5% klikker videre. Vi har meget at lære og arbejder på at gøre nyhedsbrevet mere visuelt og indbydende.

Redaktionen består af Karen Hedegaard, Lars Pryds og Bente Stensen Christensen.

ARRANGEMENTER, AFHOLDTE. Vi evaluerer altid vores arrangementer, så vi kan tilbyde det, som medlemmerne får mest ud af. 

15./9.: Den Gamle By i Aarhus sammen med kreds 4. Det er et samarbejde, vi gerne vil udvide, så der kommer til at være mere aktivitet udenfor København. 

19./9. Vores (næsten) månedlige netværksmøde handlede denne gang om, hvad man skal huske, når man bliver briefet af en kunde. 

Kommentarer

Helle Madsen

tir, 10/16/2018 - 17:25

Tak til bestyrelsen. Det er et dejligt nyhedsbrev og tak for sidst for både jubilæumsfest og studietur. Det er en stor luksus at være medlem af VIF