Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nyt fra bestyrelsen

Hvorfor sidde ude i solen, når man kan tilbringe eftermiddagen med den nye bestyrelse?

Nyt fra bestyrelsen

Vi starter med at byde velkommen til tre nye bestyrelsesmedlemmer: Janne Høgshøj, Sune Amstrup og Matilde Digmann.
Læs om den nye bestyrelse her: https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/bestyrelsen-2019-20

Første møde i den nye bestyrelse fandt sted lørdag den 23. marts med høj sol og en lang dagsorden. De fem timer fløj afsted, for der er nok at tage fat på i det nye bestyrelsesår. Læs om vores fokusområder her:

Arrangementer
Vi vil gerne fortsætte med mange arrangementer, og derfor har vi nu fået hjælp fra et par folk udenfor bestyrelsen til at arrangere kurser mv. Arrangementsgruppen består af Jesper Clausen (tovholder), Janne Høgshøj, Line Flindt og Signe Wassard, men resten af bestyrelsen vil også byde ind med arrangementer og kurser.

Hjemmeside
Visuelt Forums hjemmeside trænger til at blive mere brugervenlig og visuel. Christina Fromberg er primus motor på den store opgave.
Husk, at alle arrangementer, nyheder og informationer om Visuelt Forum og vores arbejde kan findes på hjemmesiden.

Nyhedsbrev
Karen Hedegaard og Bente Stensen Christensen fortsætter som redaktører af nyhedsbrevet. Det nye format er blevet godt modtaget af medlemmerne, og vi synes selv, vi bliver lidt bedre hver gang. Hvis du har idéer til emner eller ligefrem har lyst til at skrive til nyhedsbrevet, kan du sende en mail til redaktion@visueltforum.dk

Samarbejde på tværs
Visuelt Forum vil gerne arbejde mere sammen med de andre specialgrupper i DJ. Der er specialgruppetræf i slutningen af maj, hvor vi forhåbentlig får etableret gode kontakter og udvidet samarbejdet.

Derudover indleder vi samarbejde med HK grafisk kommunikation om Creative Talks (tidligere Nørdernes Vagtparade) – et inspirationsforum, hvor en håndfuld medlemmer fra de to fagforeninger fortæller om spændende og nørdede sideprojekter.

Læs mere her hvis du gerne vil være oplægsholder https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/nyhed/creative-talks

Læs mere og tilmeld dig her, hvis du gerne vil være publikum https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/event/creative-talks

Fagenes Fremtid
I marts måned udkom de længe ventede rapporter om Fagenes Fremtid.

Læs mere og download rapporten om de visuelle fag HER.

Rapporten om de visuelle fag viser, at der er mange udfordringer for vores fag, og at der skal tænkes i nye baner, hvis vi skal gøre vores indflydelse gældende. Deltag i debatten og mød op den 24. april, hvor vi mødes med Søren Schultz Jørgensen og diskuterer rapportens indhold. https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/event/fremtidens-visuelle-fag
I løbet af det nye bestyrelsesår vil vi sætte fokus på, hvordan vi får en tydeligere stemme både internt i Journalistforbundet og ud i offentligheden.

Flere medlemmer
Det typiske medlem af Visuelt Forum er en kvinde i slutningen af 40’erne. Vi vil gerne sænke gennemsnitsalderen, og derfor er vi ekstra glade for, at Sune Amstrup og Amanda-Li Kollberg vil gøre en indsats for at få kontakt til studerende og nyuddannede.

Kommentarer