Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ny klumme på vej

Visuelt Forum er en synlig del af Dansk Journalistforbund – men nogle gange kunne DJ godt trænge til et par briller! Vi inviterer hinanden og forbundet rundt i de visuelle medlemmers verden. Klummen starter til oktober. Glæd jer!

Sæt ord på

Vi har brug for hinanden, og vi har brug for at sætte ord på vores faglighed.

Alt for ofte bliver det visuelle betragtet som en næsten overflødig luksus, der blot skal få den "rigtige" kommunikation til at se godt ud.

Vi kan så meget mere, men vi glemmer ofte at sætte ord på, hvordan vi arbejder, og hvordan det bidrager til en god kommunikation. Det vil vi selv have godt af. Journalisforbundet vil have godt af det, og vores fagblad kan få gode input til gode historier fra den visuelle del af Journalistforbundet.

I næste nummer af nyhedsbrevet skriver medlem af Visuelt Forum, Dorthe Meyer, om, hvor vigtigt det er at arbejde med professionelle kræfter, når budskabet skal ud. Der kommer vist også et par eksempler på, hvor galt det kan gå, når kunden selv leger grafiker.

Hvis du har emner, du brænder for at dele med andre i Visuelt Forum, så skriv til bentegirafisk@gmail.com. Det kan både være idéer, stikord eller en fiks og færdig klumme.