Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nu sætter vi pris på

I Visuelt Forum har du i mange år kunnet komme på rigtig mange gode seminarer og kurser, hvor du har fået inspiration og viden om, hvad der rører sig i vores branche. 

Events

Berit Winsnes

Vi har afholdt gå-hjem-møder og flerdages-kurser om alt fra Photoshop, skriftdesign, GIF-animeringer, animation, til papirblomster og alt muligt andet. Vores kurser har afspejlet vores medlemsskares interesser og aktuelle jobindhold. 

Vores skiftende eventudvalg har gennem blandt andet Ophavsretsfonden fået midler til at arrangere rigtig mange af disse spændende events, som ofte har været gratis eller har kostet et absolut minimum. Desværre er nogle af de pengekasser, hvorfra vi plejer at få støtte, blevet væsentlig mindre. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at vores gratis-arrangementer – som ofte er vores gå-hjem-seminarer – fremover kommer til at koste lidt. 

Fremover vil vores 2-4 timers arrangementer koste følgende:

  • VIF-medlemmer: 100 kr.
  • VIF-medlemmer med nedsat kontingent til DJ: 50 kr.
  • DJ-medlemmer, som ikke er VIF-medlemmer: 225 kr.

Da vi fortsat har en del medlemmer, som tilmelder sig arrangementer uden at møde op (og uden at melde afbud) hæver vi vores no-show-fee til 150 kr. 

Vi kommer også til at regulere vores dagskurser. Her vil priserne variere alt efter, hvem der underviser, hvor og i hvad. Vi vil – som altid – bestræbe os på, at vores kurser er både de bedste og de billigste.

Priser vil fremgå af den enkelte tilmeldingsside.