Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Medlemmerne har talt 

Status quo passer de fleste.
Læs om resultatet af sommerens arrangements-afstemning på facebook

jesper clausen

Sommerens VIF-valg om vores arrangementer, viste en overvægt af stemmer for den form, som er afviklet hidtil, men dog også en åbning for at at fremrykke arrangementer til 16-19 på hverdage - hvis det skulle blive aktuelt i nogle tilfælde. 

I weekenden er der en klar overvægt for at afholde heldagsarrangementer på lørdage som hidtil, men også en lille åbning for at inddrage søndage. Disse arrangementer er ret dyre, og vi vil nok altid prioritere muligheden at alle pladser bliver besat. 

Ikke meget nyt under solen! Undersøgelsen bekræfter at status quo passer de fleste af de afgivne stemmer. Det er i sig selv fint at få bekræftet at vi har fingeren på pulsen. 

I kommentarsporet blev det dog også klart, at enlige forældre ikke har optimale muligheder, da alle arrangementer ligger uden for daginstitutionernes åbningstider. Aktuelt vil være det meget vanskeligt at tage højde for den problematik set i lys af tilkendegivelserne, men arrangementsgruppen vil være opmærksom på medlemmernes sammensætning. Tilfældet kunne være, at VIFs arrangementer netop ikke har rigtigt fat i de utvivlsomt mange enlige forældre af eksakt samme årsag. Måske en ny måling kunne afklare det...

Resultat:
17-20 på hverdage: 48 stemmer 

10-16 på lørdage: 30 stemmer

16-19 på hverdage: 21 stemmer

10-16 på søndage: 13 stemmer

13-17 på hverdage: 10 stemmer

9-13 på hverdage: 8 stemmer

10-16 på hverdage: 7 stemmer

Kommentarer