Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Janne Høgshøj – "Hvad har du gang i?"

Janne vil ha rammer, der krammer, og ikke rammer, der lammer

Janne Høgshøj

Janne Høgshøj Fra Burning Man

 

Everything speaks
Jeg er uddannet reklametegner, merkonom og eventmanager  og har gået på Disney Institute for at lære mere om eventdesign, kreativitet og innovation.
"Alting taler," sagde Walt Disney, og derfor er der tænkt over alle detaljer i Disneyland og Disney World. Skilte, kulisser, rammer, events, butikker og hoteller er designet ned i mindste detalje. Ingen beskidte skilte og nussede eller slidte flag og flader. Det kunne mange virksomheder lære noget af og tænke over det første indtryk – i indkørslen, receptionen og mødelokalet. Disney inddrog alle medarbejdere i konceptudviklingen - ofte under 4 øjne.
 "Jeg taler med alle – måske kommer renovationsarbejderen, tjeneren eller housekeeperen med den næste gode idé," sagde han.

Rum- & udstillingsdesign
Jeg elsker at skabe kreative lokaler og designe udstillinger, og har gjort det i mange år bl.a. i Bella Center og messer i hele Skandinavien. Jeg har også fået prisen for den bedste stand. Det var en speakeasy – en hemmelig bar med slidte murstensvægge, omgivet af originale veteranbiler og standpersonale iført godfather look. Andre eksempler er Peru-tema og tankpasserstemning, hvor alle var klædt i kedeldragt. Når jeg har fået en opgave, går jeg i tænkeboks og inddrager kunder, leverandører, arrangører og kreative fra mit netværk i konceptet. Sammen skaber vi de rigtige rammer, der giver de besøgende en mindeværdig, overraskende og positiv oplevelse.

Sign & print
Jeg har haft idé- og eventvirksomheden Danish Connection siden 1992, sideløbende med mange lange og korte fastansættelser i mediebranchen. Jeg underviser på design- og business schools i design, marketing og digitalisering og arrangerer kurser og workshops i kreativitet og visuel kommunikation.  Gennem mange år har jeg skabt en stor tryksagsudstilling på Sign & Print-messerne i Danmark, Norge, Sverige og senest i Finland. Indretningen er ofte materialer og elementer fra den grafiske verden, og podierne er træpaller, hvor tryksager og kreative papirkvaliteter står udstillet. Den næste messe er Sign & Print i Odense den 14. og 15. september – læs mere og tilmeld dig her. Det er gratis. Her holder jeg også foredrag om Burning Man.

Danish Connection 

Janne Høgshøj

Janne Høgshøj

 

Burning man
Burning man er verdens mest kreative event i Nevadas ørken. En midlertidig samfund med 500 temalejre. Og her skal jeg være med til at opbygge sørøverlejren hvor jeg er i lære som pirat. 80.000 nysgerrige mennesker fra hele verden udvikler, bygger og bor i den kreative 7-dages fantasi- og innovationslejr, minisamfund og oplevelsesøkonomiens vugge med fokus på opfindelser, kunst, design, arkitektur og vidensdeling. Entré koster det sammen som til smuk fest - og så skal du lige derover.

Og ja - Life is what you make it!

 

 

Hus

Jane Silper

Kommentarer