Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Husk din efteruddannelse

Og husk at du kan søge Visuelt Forums efteruddannelseslegat. Næste ansøgningsfrist er den 10. november 2022 – link til ansøgning kommer i nyhedsbrevet i oktober.

efteruddannelse

Berit Winsnes

Du kan søge, hvis du arbejder inden for det grafiske, visuelle område, da det er der ophavsretspengene er optjent. Tidligere har ansøgningen foregået via en overskuelig pdf, men forhåbentlig skifter vi snart til et endnu mere overskueligt onlinesystem. Tjek dit næste VIF-nyhedsbrev, som udkommer i starten af november for ansøgningsoplysninger.

Din ansøgning skal indeholde et formål, et budget samt uddannelsesbevis/svendebrev fra en relevant uddannelse eller dit cv, dog max. 1 side. Du kan få bevilget et legat én gang om året, så hvis du allerede har modtaget et legat i 2022, må du vente til 2023. Legatudvalget bestræber sig på at melde tilbage til dig senest en uge efter deadline. Hvis du har et »gammelt« legat liggende, skal du bruge dette først. Giv meget gerne besked, hvis du ved, at du ikke får brug for dit legat, så udvalget kan få en fornemmelse af, hvor mange penge der er til uddeling til andre grafikere.

FORMÅL

Der skal være et konkret formål, fx en efteruddannelse/konference inden for medie- og kommunikationsområdet, som kan opdatere dig teknisk eller inspirationsmæssigt og gerne udvide dine kompetencer. Du kan også gå sammen med andre grafikere og få skræddersyet jeres efteruddannelsesønsker helt præcist, hvor I selv arrangerer det ønskede efteruddannelseskursus.

BUDGET

Du kan søge op til 6.000 kroner til kursus/konference + materialer, og herudover op til 3.000 kroner til transport + overnatning. Beløbet er ikke så højt i forhold til nogle kursus-/konferencepriser. Det er for, at så mange som muligt kan få glæde af et legat.