Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Holder du af smukke bøger?

Særtilbud til Visuelt Forums medlemmer om at blive medlem af Forening for Boghaandværk – to års medlemskab for et års pris.

boghaandvaerk

Foreningen for Boghaardværk

I Forening for Boghaandværk mødes alle, som interesserer sig for smukke bøger, fagfolk såvel som almindeligt interesserede. Vores formål er at udbrede kendskab til bogens fremstilling samt at fremme kvaliteten med hensyn til form, funktion og udførelse.

Holder du af typografi, kalligrafi, bogdesign, bogbind, boghistorie, bøger? Så vil Forening for Boghaandværk være noget for dig.

Ved at være medlem bidrager du til vores arbejde for at højne æstetikken og boghåndværket bag trykte og digitale bøger. Som medlem får du udstillinger, foredrag, workshops m.m. om bogens funktion, historie, skønhed og teknik. Du får også gratis kataloget Årets Bedste Bogarbejde, medlemsbladet Nyt for Bogvenner samt årbogen Bogvennen. Vi har lokalafdelinger fire steder i landet.

Læs mere på vores hjemmeside (følg link herunder), hvor du også kan blive medlem. Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan blive medlem i 2020 og 2021 for et års pris. I tilmeldingsblanketten skriver du i bemærkningsfeltet koden "VIS2021". Så får du medlemskabet til halv pris.

Tilbuddet gælder til og med den 31. marts 2020 og kun for medlemmer af Visuelt Forum.

https://www.boghaandvaerk.dk/bliv-medlem.html

Kommentarer