Gå til hovedindhold
Bliv medlem

En tur i helikopteren

På årets første bestyrelsesmøde tog vi et helikopterblik på kommunikationen. Vi gennemgik vores kommunikationskanaler, og hvordan vi gerne vil bruge dem.

Nyt fra bestyrelsen

 

Hjemmesiden er vores epicenter for information – arrangementer, nyheder og fagpolitisk stof. Siden ligger som en del af Journalistforbundets hovedside, og det giver både fordele og ulemper. Lad os bare konkludere, at vi arbejder på at den bliver mere visuel, overskuelig og appetitlig. www.visueltforum.dk

Nyhedsbrevet udkom 9 gange i 2018. En stor fordel ved det nye format er, at vi får statistik på hvordan nyhedsbrevet modtages, og hvad der bliver læst. Vi har etableret en redaktion som planlægger, skriver og lægger på hjemmesiden: Skriv til os på redaktion@visueltforum.dk.
Find nyhedsbrevene på https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/nyhedsbreve

Facebookgruppen er fuld af inspiration, hjælp til diverse udfordringer og diskussioner. Vi synes selv, siden fungerer super godt, og at alle medlemmer af Visuelt Forum burde unde sig selv at være medlem af facebookgruppen. https://www.facebook.com/groups/25810584370/

Instagram er sidst skud på stammen, og vi arbejder på at lægge en god strategi med take-overs og temamåneder. https://www.instagram.com/visueltforum/

Arrangementer
Weekendkonferencen nærmer sig, og vi har skruet et godt program sammen med fokus på kreativitet, syv spændende oplægsholdere, en walk’n'talk og en generalforsamling.
Foråret byder også på kurser om videoredigering på mobilen, Mailchimp, Photoshop m.m. Vi vil gerne have endnu mere samarbejde og arrangementer med f.eks. Foreningen for Boghaandværk, Post Designfestival og HK Grafisk. 

Delegeretmøde i DJ 28.-29. april
På generalforsamlingen skal vi vælge delegerede til Journalistforbundets delegeretmøde. 
Karen Hedegaard, der er kasserer i Visuelt Forum, stiller op til endnu en periode i hovedbestyrelsen. Vi har nedsat et kampagneudvalg, der skal understøtte hendes valgkampagne.

Arbejdsgrupperne Fagenes Fremtid og Fremtidens Forbund, som blev nedsat på DJ’s delegeretmøde i 2017, præsenterer deres arbejde på Hovedbestyrelsesmødet i uge 3. De færdige rapporter præsenteres på delegeretmødet i april. Det bliver interessant at høre, om det er lykkedes at få kludetæppet til at hænge sammen.

Freelancestrategi. En ny og opdateret freelancestrategi skal vedtages på DJ’s delegeretmøde. Vi håber at kunne præsentere forslaget til strategi i næste nyhedsbrev. 
Visuelt Forum håber, at reglerne ændres, så det igen bliver muligt for DJ og Visuelt Forum at komme med vejledende priser. Det viste sig, at vores opdatering af “En streg i sandet” løb ind i problemer med konkurrencelovgivning og mistanke om karteldannelse.

Næste bestyrelsesmøde er 20. februar. Skriv til Karina Bjerregaard: k@karinabjerregaard.eu, hvis du har emner, du ønsker, vi skal drøfte.

Kommentarer