Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Det er godt at dele

Kom med til delegeretmøde i Kolding den 28. og 29. april 2019
Visuelt Forum har et bord med 17 pladser, og dem vil vi gerne dele med dig!

Delegeretmøde 2017

Christina Fromberg

Delegeretmødet er Journalistforbundets store generalforsamling med flere hundrede delegerede, der mødes for at lægge linjen for de næste to års fagpolitiske arbejde i Dansk Journalistforbund.

 

Formand Lars Werge aflægger beretning om forbundets tilstand, og der er som regel ivrig debat om både stort og småt i den forbindelse.

Der er forslag til nye og ændrede vedtægter og strategier, så Journalistforbundet hele tiden tilpasser sig den tid og det arbejdsmarked, vi er en del af. Desuden bliver to arbejdsgruppers indsats om Fagenes Fremtid og Fremtidens Forbund præsenteret og diskuteret. Bla. bliver rapporten om fremtiden for de visuelle fag i DJ præsenteret. 

Det er også på delegeretmødet, at medlemmerne af Hovedbestyrelsen bliver valgt for de næste to år. Visuelt Forum-medlem Karen Hedegaard har i de sidste otte år været medlem af hovedbestyrelsen. Vi vil gerne have Karen valgt for endnu en periode, så der stadig er en repræsentant med visuel tilgang til det fagpolitiske arbejde i Hovedbestyrelsen.

 

Udover det fagpolitiske er der masser af godt selskab, netværk, dejlig mad og overnatning på hotel. Alt er betalt.

De delegerede fra Visuelt Forum i Københavnsområdet plejer at følges ad i toget.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte formand, Karina Bjerregaard, næstformand, Bente Stensen Christensen eller kasserer og hovedbestyrelsesmedlem Karen Hedegaard.

Link til mere information:

https://journalistforbundet.dk/delegeretmode

 

Meld dig som delegeret hos k@karinabjerregaard.eu eller på generalforsamlingen på Tune Kursuscenter lørdag den 9. marts kl 16:45-18:30.

Kommentarer