Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Weekendkonference 9.-10. marts 2019

Få inspiration, viden og mød 49 af dine fagfæller på årets weekendkonference

Visuelt Forums Weekendkonference, 9-10 marts 2019

Lars Pryds

Hvornår

09. marts 2019 10:00
10. marts 2019 13:30

Hvor

Tune Kursuscenter Vis på kort

Pris

500,00

Type

Konference

** OBS: Konferencen er kun for medlemmer af Visuelt Forum **

Årets inspirations-, videns- og netværkskonference har fokus på kreativitet. Hvor sidder kreativiteten, hvordan får vi mere ud af vores kreative evner, og hvad har andre gjort? Desuden afholder Visuelt Forum generalforsamling, hvor næste års bestyrelse bliver valgt. Sæt kryds den 9. og 10. marts. Og glæd dig! Her er et udpluk af programmet:

Bliv klogere på, hvad der sker i hjernen, når vi er kreative. Morten Friis Olivarius fra NeuroCreativity fortæller om de processer, der finder sted og giver tips til at træne vores kreative muskler.

Hør, hvordan Lisa Grue stablede en forretning på benene og blev fri for de besværlige kunder.

Har du tænkt over, hvad du skal leve af, når du stopper på arbejdsmarkedet? Søren Goul, kundechef i PFA, giver os en halv times “speedviden” om pension og gruppeliv.

Få indblik i fagbladet Journalistens design, når Art Director Esben Niklasson fortæller om arbejdet med nyt layout.

Mød Kirstine Leth Schütze, der blev træt af dameblade og startede sit eget magasin Papercut Issues.

Lær om få mere tid til at være kreativ med fokus og struktur, når Pernille Garde Abildgaard hjælper os med at finde og holde fokus.

Se eksempler på, hvordan billedkunst og design smelter sammen, når Lars Pryds går balancegang mellem faglighederne.

Visuelt Forums GENERALFORSAMLING afholdes lørdag eftermiddag. Her er alle Visuelt Forum-medlemmer velkomne, også selvom man ikke deltager i selve weekendkonferencen.

 

----

Program for weekendkonferencen 9.-10. marts 2019 *

Lørdag

10.00-11.00     Ankomst

11.00-12.30 Neuro Creativity: Sådan virker hjernen når du er kreativ.
Morten Friis-Olivarius er co-founder I CINC – Copenhagen Institute of NeuroCreativity, hvor han sammen med partneren Balder Onarheim og en række medarbejdere udvikler evidensbaserede kreativitetstræningsprogrammer. Morten Friis-Olivarius er neurobiolog og har en PhD indenfor neurovidenskab og kreativitet. Oplægget vil gøre os klogere på hvilke neurobiologiske processer der er er på spil når vi tænker kreativt, og hvordan man kan arbejde bevidst med at skabe arbejdsprocedurer, der er befordrende for kreativiteten.

12.30-13.30 Frokost og indkvartering

13.30-14.00 Speedviden: PFA pension og gruppeliv
Har du tænkt over, hvad du skal leve af, når du stopper på arbejdsmarkedet? Folkepensionen bliver du ikke fed af. Og hvad, hvis du bliver syg eller mister din erhvervsevne? Søren Goul, kundechef i PFA, giver os en halv times “speedviden” om pension og gruppeliv.

14.15-14.45 Walk'n talk
Vi går en tur med ukendt makker og fem skarpe om kreativitet.

15.00-15.45 Summer will be back
Hør, hvordan Lisa Grue stablede en forretning på benene og blev fri for de besværlige kunder. I interviewform fortæller om at drive forretning som illustrator og grafiker med udgangspunkt i eget kunstnerisk arbejde. Omdrejningspunktet for hendes designfirma “Summer will be back” er salget af postkort, kunstplakater og bøger.

15.45-16.15 Journalistens re-design. Hvad, hvordan og hvorfor
Esben Niklasson er Art Director på fagbladet Journalisten, og har på kort tid løftet udgivelsen fra fagblad til magasin. Esben vil fortælle om de to seneste store relanceringer og arbejdet med at omsætte printdesign til web. Det bliver nørdet!

16.15-16.45 Kaffepause

16.45-18.30 Generalforsamling

19.00-21.00 Middag

21.00-? Fællessang/musik

Søndag

9.00-9.45 Opsamling fra lørdagens walk’n talk
Hvad fik vi ud af at drøfte emnerne på gåturen. Kan vi konkludere noget, er der skabt nye netværk, har vi fået nye idéer til gode vaner?

9.45-10.15 Hvordan man skifter kasket
Det er både en udfordring og en fordel at kunne arbejde med mange forskellige kasketter på – enten én ad gangen eller flere på samme tid. Billedkunstner og grafisk designer Lars Pryds causerer over, hvordan han balancerer mellem de mange fagligheder i en stadig mere specialiseret verden.

10.30-11.15 Fokus giver frihed. Pernille Abildgaard
Fokus giver dig mere frihed. Så simpelt er det. Men hvorfor er det så så svært? Pernille Garde Abildgaard, indehaver af PGA Kommunikation, giver værdifulde og konkrete tips til at forbedre din personlige effektivitet i en verden fuld af forstyrrelser

11.45-12.30 Papercut Issue – et selvudgivermagasin
Kirstine Leth Schütze er grundlægger og chefredaktør af “Papercut Issues”, en platform skabt for og af unge. På Visuelt Forums Weekendkonference den 9-10 marts fortæller hun bl.a. om arbejdet med den personlige stemme og udfordringerne ved konstant at eksperimentere med magasinets formsprog.

12.30-13.30 Frokost og afslutning

*)Med forbehold for ændringer