Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Visuelt Forums weekendkonference og generalforsamling 2022

Glæd dig til årets konference med fokus på FARVER & FANTASI og sæt et højrødt kryds i kalenderen den 26. - 27. februar 2022. Du får 6 spændende og lærerige indlæg om Design, PhotoShop, Farver, Mobiler, Burning Man og Dans. Pris kun kr. 500,- for konference, forplejning og overnatning. Læs mere nedenfor :-)

Fotos: Store Kro · Jimmy Machon · Danish Connection · Grafik: Signe Wassard

Hvornår

26. februar 2022 10:00
27. februar 2022 13:00

Hvor

Store Kro, Slotsgade 6, 3480 Fredensborg

Pris

Fra 500.00 kr.

Type

Konference

FARVERIG & FANTASIFULD KONFERENCE MED GENERALFORSAMLING 26. - 27. FEBRUAR I ROYALE OMGIVELSER

Så byder vi op til en kreativ, spændende og farverig weekendkonference med indlagt generalforsamling. Det foregår i Royale omgivelser på Store Kro i Fredensborg - nabo til Fredensborg Slot

Store Kro er et meget smukt sted fyldt med en spændende historie og tæt på naturskønne omgivelser - slotshaven og Esrum Sø. De rette rammer for inspiration, fantasi, læring, fordybelse og hyggeligt samvær. 

Du får refunderet rejseomkostninger i bil og orange-fri-billetter med DSB hvis du bor mere end 5 km. fra Store Kro. Vi arrangerer gerne samkørsel i bil - skriv til post@visueltforum.dk og Samkørsel i emnefeltet. 

Generalforsamlingen er for alle medlemmer og ønsker du kun at deltage i den, så skriv til post@visueltforum.dk og Generalforsamling i emnefeltet.

PROGRAM LØRDAG:

Der kan først garanteres adgang til værelser efter kl. 15.

10:00 - 10:50 Ankomst og Registrering | 10:50 Velkomst i Prinsessesalen
11:00 - 12:00 Farverige Rammer Der Krammer v. Peter Dam Designstudio 
12:00 - 13:00 Fantasifuld Frokost i Gourmetsalen         
13:00 - 13:30 Farverige designtrends, farvehistorie og årets farve 2022 v. Janne Høgshøj 13:30 - 16:00 Kulørt Workshop - lav din egen farverige mobile/uro v. Bettina Kofmann
16:00 - 18:30 Spraglet Generalforsamling - dagsorden iflg. vedtægterne
18:30 - 19:30 Pause, fri leg og farverig omklædning til middagen
19:30 - 21:00 Malerisk Middag i Gourmetsalen
21:00 - 22:00 Forunderligt Foredrag om Burning Man i Prinsessesalen - v. Janne Høgshøj

…og så er der hygge og go'natmad i lounge og bistro :o)

PROGRAM SØNDAG:

08:30 - 09:30 Meget Rigtig Morgenmad
09:30 - 10:00 Polykrom Zumba med Irina Cernova i Den Engelske Salon
10:00 - 12:30 Fantasi og Farver i Photoshop v. Jimmy Machon
12:30 - 13:30 Sandwich på kroen eller To Go - farvel og kom godt hjem

Hele herligheden med indlæg, forplejning og overnatning koster kun 500 kr. Der er 40 pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Ret til ændringer forbeholdes. Vi overholder alle coronarestriktioner og anbefalinger.

OM INDLÆGSHOLDERNE:

Peter Dam er en meget glad og kreativ mand, en vidunderlig multikunstner og visuel storyteller. Peter har gjort vægge, rum og bygninger sjovere og smukkere. Missionen er enkel: at skabe udsmykning, der bevæger og inspirerer. Oplev selv hvordan han med håndskrevne ord og simple illustrationer har skabt unikke udsmykninger, der med sikkerhed får folk til at stoppe op og kigge en ekstra gang, slappe af, sænke paraderne og trække på smilebåndet. Og det er lige det, han er på jagt efter... det smilende menneske. For glade mennesker tænker nemlig hurtigere, træffer bedre beslutninger og er ganske enkelt federe at være sammen med. Og så smitter de som bare pokker.

Bettina Kofmann er en fantasifuld uromager. En alsidig grafisk designer, billedkunstner, illustrator, fotograf, layouter og underviser. Hun elsker papir og krøllede idéer og lægger op til en workshop, hvor vi skal lave grafiske, farverige og kreative mobiler. Du laver din egen personlige uro eller en unik mobile til en ven. Bettina viser, hvordan du skaber bevægelse og balance i et rum ved at lave mobiler med farver, typografi og papir. Medbring gerne dit yndlingsgrej - kniv og saks mm. samt papir, print, tryksager og fotos, så du kan lave en personlig uro.

Irina Cernova er en humørfyldt og dygtig zumbalærer, der har været på kursus i alle mulige og umulige zumba-stilarter. Hun vil få den farverige morgenenergi op med livlig zumba til festlige latinrytmer tilrettet vores niveau. Vi danser en halv time og får derefter dansen på video, så vi kan danse videre derhjemme. Irina underviser med sus i skørterne og et kæmpe smil i zumba, mavedans, solo latina, reggaeton og bachata. Tag tøj med du kan bevæge dig i, men du behøver intet specielt udstyr eller sko. 

Jimmy Machon er en passioneret grafisk designer, fotograf og storyteller. Han skaber visuelle historier med masser af kreativitet og fantasifuld stemning. Jimmy har sort bælte i PhotoShop og er gennem mange år underviser hos SoftWorld. Han brænder for at skabe en poetisk skildring af sine krøllede tanker. Er autodidakt og har undervist i PhotoShop, design, animation og kreativitet de sidste 15 år. Jimmy deler sin fantastiske viden og viser eksempler på visuel storytelling og på, hvordan man skaber en helt speciel stemning.

Janne Høgshøj er gammelnørd og eventyrer. Elsker at lære noget nyt hver dag og dele det med andre. Uddannet grafisk designer og merkonom. Underviser på designskoler og erhvervsakademier i kreativ konceptudvikling, marketing management, digitalisering og visuel kommunikation. Hun er vild med oplevelser, udfordringer og Burning Man - verdens mest kreative event og midlertidige fantasiunivers i Nevadas barske ørken. Janne fortæller først om farver og så om Burning Man, hvor hun var pirat i en sørøverlejr blandt 80.000 nysgerrige mennesker fra hele verden, der hylder kreativitet, design og opfindelser.