Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Visuelt Forums studietur – nu med grafisk facilitering

Onsdag d. 5. til søndag d. 9. oktober går turen til Bornholm, nærmere betegnet Sandvig Strandhotel.

Hvornår

05. oktober 2022 09:00
09. oktober 2022 18:00

Hvor

Sandvig Strandhotel, Strandpromenaden 7, 3770 Allinge

Type

Workshop

Fokus i år bliver på grafisk facilitering, hvor vi er ved at forberede en todages workshop samt en studietursopgave med samme tema. Underviseren er endnu ikke helt på plads, men følg med i VIF’s facebookgruppe og på hjemmesiden, som går i luften i slutningen af april. Studieturen kommer også til at indeholde ture rundt på smukke Bornholm. Og vi skal selvfølgelig afslutte studieturen med en hyggelig festmiddag lørdag aften.

Hele herligheden (transport fra Kbh, workshop incl. materialer, overnatning, morgenmad, festmiddag, infomateriale og masser af VIF-inspiration og hygge) koster 4.000 kr. i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse koster 5.200 kr. Der er plads til 40 glade VIF’ere. De VIF’ere, der meldte sig til studieturen til Tallinn i 2020, har fortrinsret, men arrangørgruppen (Signe Wassard, Christina Fromberg og Karina Bjerregaard) håber, der er plads til alle!

Tilmeldning på mail til signe@wassarddesign.dk og skriv om det skal være delt værelse eller enkle værelse - og evt hvem du vil dele værelser med.Se det smukke Strandhotel i Sandvig her: www.strandhotellet.dkDEADLINES:

Depositum på 2.000 kr. skal indbetales senest 14 dage efter din tilmelding. Du får tilsendt link.

1.9 Restbeløb på hhv. 2.000 kr. (delt dobbeltværelse) 
og 3.200 kr. (enkeltværelse) skal indbetales

5-9.10: STUDIETUR!!

Vil du med på studieturen? Send mail til signe@wassarddesign.dk med overskriften: Visuelt Forums Studietur