Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Træk vejret - rigtigt :-)

Dit åndedræt er nøglen til at regulere dit nervesystem og herigennem vitale funktioner som blodtryk, puls, stresshormoner, hjernebølger, mm.
Hør åndedrætseksperten Lotte Paarups foredrag og prøv selv effektive øvelser, du kan tage med dig hjem – og på job – til daglig rutine.

åndedrættet.nu

Hvornår

20. august 2024 16:00-18:30

Hvor

DJ Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Workshop

Åndedrættet er noget vi er nødt til at tage os af i dag.

Videnskaben er ikke i tvivl! Skuespillere, sangere, sportsfolk, behandlere, erhvervsledere og ganske almindelige danskere er ikke i tvivl!

Dit åndedræt er nøglen til at regulere dit nervesystem og herigennem vitale funktioner som blodtryk, puls, stresshormoner, hjernebølger, mm. Åndedrættet er også essentielt for iltning af dine celler, dvs ilt er det ultimative brændstof til cellerne. Åndedrættet er også nøglen til en lang række fysiske sundhedsparametre, som fx en velfungerende core muskulatur, altså en sund ryg og stærk bækkenbund. Åndedrættet er også navigationsapparatet til livet, altså et konkret redskab til med det samme at give ro til nervesystemet. Dvs åndedrættet er et meget vigtigt redskab til din mentale sundhed. 

Alt dette og meget mere kan du lære om på foredraget om åndedrættet med Lotte Paarup. Du vil også få et konkret praktisk indblik i øvelser og grundregler for åndedrættet i hverdagen undervejs i foredraget. Lotte præsenterer dig for et minikørekort til din vejrtrækning. 
 
Du vil få svar på:

  • Hvorfor åndedrættet er så grundlæggende for alt i din krop – fysisk såvel som mentalt
  • Hvorfor og hvordan vi er designet til at bruge næsen som primære luftvej
  • Hvordan du med det samme kan begynde at arbejde med et mere optimalt åndedræt


LOTTE PAARUP, ÅNDEDRÆTSEKSPERT OG FYSIOTERAPEUT

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien. I dag er Lotte meget andet end en fysioterapeut – hun har uddannet sig indenfor en lang række områder omkring krop og bevægelse.

Gennem 15 år har Lotte Paarup fordybet sig i vores vejrtrækning. I dag formidler hun vores magiske og vigtige åndedræt via sine kurser og åndedrætsterapeutuddannelse for fagpersoner og via foredrag, workshops, bøger samt åndedrættet.nu til danskerne.

Lottes erfaringer er bl.a. at finde i flere bøger om motion, senest i bestselleren Når kroppen siger fra – tag kontakten igen. Du kan læse mere om Lotte og møde meget af hendes åndedrætsarbejde på åndedrættet.nu – på 3Dbreath.com formidler Lotte sit åndedrætsarbejde internationalt.

Ved spørgsmål: Anna Olesen, anna@annadesign.dk