Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Pussy Riot på Louisiana

Kom og få en omvisning i udstillingen Pussy Riot på Louisiana. Efterfølgende vil der være et glas, for at skåle nytåret ind, i restauranten.
Husk pressekort for gratis entré - ellers er det egenbetaling.

Louisiana

Hvornår

04. januar 2024 18:00-19:00

Hvor

Louisiana, Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Kom og få en omvisning i udstillingen Pussy Riot på Louisiana. Efterfølgende vil der være et glas bobler i restauranten for at skåle nytåret ind. Husk pressekort for entré ellers er der egenbetaling.

Med rod i punk, humor, poesi og rent raseri er det feministisk-aktivistiske kunstkollektiv Pussy Riot, dannet i Moskva 2011, berømt for deres spontane og modige handlinger, der udfordrer det russiske regime. Dette er Pussy Riots første museumsudstilling, der dokumenterer deres årti lange historie.

Det er gratis at deltage, dog reserveres kr. 100 på din konto i ‘No-show-fee', som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen, som er den 28. december, kl. 18.00. 

Du skal være medlem af Visuelt Forum i DJ - Medier & Kommunikation for at deltage.

Hvis der er nogen der kører i bil, så vil være super med samkørsel, som vi kan koordinere. Ellers går der tog fra hovedbanen til Humlebæk og derfra er der ca. 10 minutters gang til museet.

Vært: Line Flindt - info@lineflindt.dk