Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Post Design Festival - for uddannede

TAG MED PÅ POST DESIGN FESTIVAL · KUN 200 kr. Visuelt Forum har købt billetter til POST - en 2-dages designfestival med fokus på den visuelle formidlers arbejdsliv og designets etik. Festivalen bringer designere, illustratorer, billedskabere og akademikere til København fra hele Europa. POST skaber et miljø med opmuntring og inspiration for praktikere, studerende og undervisere. Din pris er kun 200 kr. - normalpris er 500 kr. Tilmeld dig hurtigt - det er efter først til mølle princippet. Se mere om program og tilmelding nedenfor.

Post Design Festival

Hvornår

14. april 2023 15:30
16. april 2023 02:00

Hvor

Huset-KBH · Rådhusstræde 13 · 1466 København K.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Konference

Kontaktperson: Janne Høgshøj, formand Visuelt Forum janne.hogshoj@visueltforum.dk 

SE PROGRAMMET HER.

POST byder på 2 dage om Fællesskab og Samskabelse med foredrag, debatter og workshops med nogle af de mest progressive stemmer i branchen i dag. De vil facilitere en stærk samtale om de personlige og politiske aspekter af design, realiteterne i personlig og kommerciel praksis og nye tilgange til skabelse og kommunikation. 

Formålet med festivalen er, at udfordre den visuelle kulturs og kommunikations plads i samfundet, mens den adresserer designetikken, politikken omkring billedskabelse og det ukendte i vores kreative fremtid.

Gennem non-profit, åbenlyst kritiske og kollaborative arrangementer tilbyder POST en unik mulighed for at udforske, stille spørgsmålstegn ved og genfortælle formålet med de grafiske erhverv. Siden starten i 2016 har POST udviklet sig fra en lokal, årlig begivenhed til et halvårligt rejseprogram med en udpræget transnational form og omfang.

Pris: kun kr. 200,- normalpris er kr. 500,-. 

Rejsegodtgørelse: Som medlem kan du få dine rejseudgifter refunderet, når du deltager i Visuelt Forums arrangementer, hvis du har mere end 5 km. transport til afholdelsesstedet. Læs mere HER