Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Post Design Festival - for studerende

TAG MED PÅ POST DESIGN FESTIVAL - gratis for studerende i Visuelt Forum og Andrea :-)

Visuelt Forum har købt billetter til POST - en designfestival med fokus på den visuelle formidlers arbejdsliv og designets etik. Festivalen bringer designere, illustratorer, billedskabere og akademikere til København fra hele Europa. POST skaber et miljø med opmuntring og inspiration for studerende, praktikere og undervisere. Det er gratis for studerende at deltage. Tilmeld dig hurtigt - det er efter først til mølle princippet. Se mere om program og tilmelding nedenfor.

Post Design Festival

Hvornår

14. april 2023 09:00
16. april 2023 02:00

Hvor

Huset-KBH · Rådhusstræde 13 · 1466 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Konference

SE PROGRAMMET HER.

POST byder på 2 dage om Fællesskab og Samskabelse med foredrag, debatter og workshops med nogle af de mest progressive stemmer i branchen i dag. De vil facilitere en stærk samtale om de personlige og politiske aspekter af design, realiteterne i personlig og kommerciel praksis og nye tilgange til skabelse og kommunikation. 

Formålet med festivalen er, at udfordre den visuelle kulturs og kommunikations plads i samfundet, mens den adresserer designetikken, politikken omkring billedskabelse og det ukendte i vores kreative fremtid.

Gennem non-profit, åbenlyst kritiske og kollaborative arrangementer tilbyder POST en unik mulighed for at udforske, stille spørgsmålstegn ved og genfortælle formålet med de grafiske erhverv. Siden starten i 2016 har POST udviklet sig fra en lokal, årlig begivenhed til et halvårligt rejseprogram med en udpræget transnational form og omfang.

Det er gratis for studerende at deltage, men der reserveres kr. 300 på din konto til ‘No-show-fee’, som fastholdes ved afbud efter fristen, som er den 7. april.

Kontaktperson: Janne Høgshøj, formand Visuelt Forum janne.hogshoj@visueltforum.dk