Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Post Design Festival - online

OPLEV POST DESIGN FESTIVAL ONLINE - KUN 50 kr. Visuelt Forum har købt online-billetter til POST - en 2-dages designfestival med internationale talere og fokus på den visuelle formidlers arbejdsliv og designets etik. Din pris er kun 50 kr. for online deltagelse, der giver adgang til at se foredragene fredag ​​og lørdag eftermiddag via online livestreaming. Se mere om program og tilmelding nedenfor.

Post Design Festival

Hvornår

14. april 2023 15:30
15. april 2023 20:00

Hvor

Online

Pris

Fra 50.00 kr.

Type

Konference

Festivalen bringer designere, illustratorer, billedskabere og akademikere til København fra hele Europa. POST skaber et miljø med opmuntring og inspiration for praktikere, studerende og undervisere. 

Kontaktperson: Janne Høgshøj, formand Visuelt Forum janne.hogshoj@visueltforum.dk 

Du får mail mandag den 10. april efter kl. 17 med rabatkode og link til billetter. 

Se program HER

POST byder på 2 dage om Fællesskab og Samskabelse med foredrag, debatter og workshops med nogle af de mest progressive stemmer i branchen i dag. De vil facilitere en stærk samtale om de personlige og politiske aspekter af design, realiteterne i personlig og kommerciel praksis og nye tilgange til skabelse og kommunikation. 

Formålet med festivalen er, at udfordre den visuelle kulturs og kommunikations plads i samfundet, mens den adresserer designetikken, politikken omkring billedskabelse og det ukendte i vores kreative fremtid.

Gennem non-profit, åbenlyst kritiske og kollaborative arrangementer tilbyder POST en unik mulighed for at udforske, stille spørgsmålstegn ved og genfortælle formålet med de grafiske erhverv. Siden starten i 2016 har POST udviklet sig fra en lokal, årlig begivenhed til et halvårligt rejseprogram med en udpræget transnational form og omfang.