Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

LINOLEUMS/TRÆSNIT PÅ 4 TIMER

Har du lyst til at lære at trykke? Linoleums-/træsnit er en sjov, enkel og meget udtryksfuld teknik, som ikke kræver ret meget udstyr – til gengæld kan du trykke dine plader igen og igen. Kunstnere som Per Kirkeby, Emil Nolde, Käthe Kollwitz og Arne Haugen Sørensen har udforsket snittets kunstneriske muligheder. At se det første prøvetryk efter at have skåret og snittet i pladen er lige spændende hver gang!

Karina Bjerregaard

Hvornår

12. november 2022 13:00-17:00

Hvor

Kvarterhuset Jemtelandsgade, Jemtelandsgade 3, 1, 2300 Kbh. S

Pris

Fra 50.00 kr.

Type

Workshop

På dette kursus bliver du introduceret til de grundlæggende teknikker. Vi skærer i linoleum eller træ og trykker i sort/hvid, og i farve hvis vi kan nå det. Papir, vandbaseret tryksværte og linoleumsplader indgår i workshoppen. Snitteværktøj kan lånes, men medbring MEGET GERNE dit eget samt skitsepapir, blyant, tusch, pensel og ideer til motiver. Hvis du har lyst til at snitte i træ (det giver en spændende struktur), skal du medbring dine egne træplader, fx finér eller andet træ.

Underviser: Karina Bjerregaard som har arbejdet med træsnit de senere år, både med »rent« træsnit og kombineret med maleri. Hun er grafisk designer/illustrator og billedkunstner, uddannet på Designskolen og har udstillet på censurerede udstillinger, gallerier, museer osv. i ind- og udland. Se mere http://karinabjerregaard.eu/art

Kurset er for medlemmer af Visuelt Forum i DJ.