Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Lær at bruge AI til grafisk design - Aarhus

Vi arrangerer en hel dag med den spændende, debatskabende og kreative teknologi. Kun 400 kr. for medlemmer af Visuelt Forum, Freelancegruppen og Kreds 4. Pris Ikke-medlemmer 1.000 kr. Du får en grundig indføring i AI tjenesten MidJourney og lærer at designe illustrationer og skabe fotos ved hjælp af kunstig intelligens. Max 20 pladser. Læs mere nedenfor.

Martin Kirchgässner

Hvornår

23. maj 2023 10:00-16:00

Hvor

Dansk Psykolog Forening - fælleslokale med DJ's Akasse AJKS · Åboulevarden 31, 2. sal 8000 Aarhus C.

Pris

Fra 400.00 kr.

Type

Kursus

Du lærer MidJourney at kende, at bruge din fantasi og omsætte den til billeder og illustrationer ved hjælp af prompts - stikord til hvordan det skal se ud. Vi laver sjove øvelser, som vi evaluerer i fællesskab og slutter af med en quiz. 

Underviser: Martin Kirchgâssner. 21 års erfaring fra tre mediehuse. Underviser og oplægsholder. Uddannet fra Den Grafiske Højskole i 1999.

Kontaktperson VIF: Janne Høgshøj - janne.hogshoj@visueltforum.dk

Vært: Malene Rauhe - mail@malenerauhe.dk

Forudsætninger: Ingen - bare medbring din PC og en stor JA-hat :-)

Fuld forplejning under kurset.

Rejsegodtgørelse: Som medlem kan du få dine rejseudgifter refunderet, når du deltager i Visuelt Forums arrangementer, hvis du har mere end 5 km. transport til afholdelsesstedet. Læs mere HER

Om MidJourney:

  • MidJourney AI kan hjælpe grafiske designere med at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring til hurtigt at skabe illustrationer og fotos.
  • MidJourney analyser store mængder billeder og identificerer mønstre, farver og teksturer, der kan bruges i designprojekter.
  • MidJourney AI kan også hjælpe grafiske designere med at implementere chatbots og andre AI-baserede teknologier i deres designprojekter, der kan forbedre kundeservice og interaktion med brugerne.
  • Endelig kan MidJourney AI hjælpe grafiske designere med at udvikle tilpassede AI-løsninger, der kan automatisere gentagne opgaver og frigøre tid og ressourcer, så de kan fokusere på at skabe bedre design. Det kan forbedre deres produktivitet og øge deres effektivitet, mens de opnår bedre resultater for deres kunder.

Tekst: ChatGPT

Deltagelse koster kr. 400 for medlemmer og kr. 1000 for ikke-medlemmer. Tilmelding er bindende fra den 19. maj 2023, kl. 10.00.