Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Lær at bruge AI til grafisk design

Vi arrangerer endnu en hel dag med den spændende, debatskabende og kreative teknologi. Du får en grundig indføring i AI tjenesten MidJourney og lærer at designe illustrationer og fotos ved hjælp af kunstig intelligens. Gratis for medlemmer på nedsat kontingent. 400 kr. for medlemmer. 1000 kr. for ikke-medlemmer. Læs mere og tilmeld nedenfor.

MidJourney Showcase

Hvornår

14. november 2023 09:00-15:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Store Strand, Gl. Strand 46, 1202 København K.

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Kursus

Du lærer MidJourney at kende, at bruge din fantasi og omsætte den til billeder og illustrationer ved hjælp af prompts - stikord til hvordan det skal se ud. Du får viden om etik og ophavsret og vi laver sjove øvelser, som vi evaluerer i fællesskab og slutter af med en quiz. 

Forudsætninger: Ingen - bare medbring din MAC/PC og en stor JA-hat :-)

Underviser: Martin Kirchgâssner. 21 års erfaring fra tre mediehuse. Underviser og oplægsholder. Uddannet fra Den Grafiske Højskole i 1999.

Fuld forplejning under kurset.

Vært og kontaktperson VIF: Janne Høgshøj - janne.hogshoj@visueltforum.dk

Du skal være medlem af Visuelt Forum for at deltage til kr. 400 og på nedsat kontingent, hvis du skal deltage gratis. 

Rejsegodtgørelse: Som medlem af Visuelt Forum kan du få dine rejseudgifter refunderet, når du deltager i Visuelt Forums arrangementer, hvis du har mere end 12 km. transport til afholdelsesstedet. Læs mere HER

Om MidJourney:

  • MidJourney AI kan hjælpe grafiske designere med at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring til hurtigt at skabe illustrationer og fotos.
  • MidJourney analyser store mængder billeder og identificerer mønstre, farver og teksturer, der kan bruges i designprojekter.
  • MidJourney AI kan også hjælpe grafiske designere med at implementere chatbots og andre AI-baserede teknologier i deres designprojekter, der kan forbedre kundeservice og interaktion med brugerne.
  • Endelig kan MidJourney AI hjælpe grafiske designere med at udvikle tilpassede AI-løsninger, der kan automatisere gentagne opgaver og frigøre tid og ressourcer, så de kan fokusere på at skabe bedre design. Det kan forbedre deres produktivitet og øge deres effektivitet, mens de opnår bedre resultater for deres kunder.

Tekst: ChatGPT

Tilmelding er bindende fra den 07.11.2023, kl. 10.00.