Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Lær at bruge AI til grafisk design

Vi arrangerer endnu en hel dag med den spændende, debatskabende og kreative teknologi. Du får en grundig indføring i AI tjenesten MidJourney og lærer at designe illustrationer og fotos ved hjælp af kunstig intelligens. Max 20 pladser. Kun 400 kr. Læs mere nedenfor.

MidJourney Showcase

Hvornår

06. oktober 2023 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Mødelokalet Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Fra 400.00 kr.

Type

Kursus

Du lærer MidJourney at kende, at bruge din fantasi og omsætte den til billeder og illustrationer ved hjælp af prompts - stikord til hvordan det skal se ud. Du får viden om etik og ophavsret og vi laver sjove øvelser, som vi evaluerer i fællesskab og slutter af med en quiz. 

Forudsætninger: Ingen - bare medbring din MAC/PC og en stor JA-hat :-)

Underviser: Martin Kirchgâssner. 21 års erfaring fra tre mediehuse. Underviser og oplægsholder. Uddannet fra Den Grafiske Højskole i 1999.

Fuld forplejning under kurset.

Vært og kontaktperson VIF: Janne Høgshøj - janne.hogshoj@visueltforum.dk

Rejsegodtgørelse: Som medlem kan du få dine rejseudgifter refunderet, når du deltager i Visuelt Forums arrangementer, hvis du har mere end 5 km. transport til afholdelsesstedet. Læs mere HER

Om MidJourney:

  • MidJourney AI kan hjælpe grafiske designere med at udnytte kunstig intelligens og maskinlæring til hurtigt at skabe illustrationer og fotos.
  • MidJourney analyser store mængder billeder og identificerer mønstre, farver og teksturer, der kan bruges i designprojekter.
  • MidJourney AI kan også hjælpe grafiske designere med at implementere chatbots og andre AI-baserede teknologier i deres designprojekter, der kan forbedre kundeservice og interaktion med brugerne.
  • Endelig kan MidJourney AI hjælpe grafiske designere med at udvikle tilpassede AI-løsninger, der kan automatisere gentagne opgaver og frigøre tid og ressourcer, så de kan fokusere på at skabe bedre design. Det kan forbedre deres produktivitet og øge deres effektivitet, mens de opnår bedre resultater for deres kunder.

Tekst: ChatGPT

Dette kursus er for medlemmer af Visuelt Forum. Deltagelse koster kr. 400. Tilmelding er bindende fra den 29. september 2023, kl. 10.00.