Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Lær 61 visuelle greb og deres effekt - Aarhus

Lær ny visualiseringsmetode, som Anne Mette Hartelius fra DMJX beskriver i sin bog ‘Visuel kommunikation i et følelsesperspektiv’. Metoden er baseret på en teoretisk sammenhæng mellem visuelle retoriske greb og oplevede følelser. Pris medlem VIF og Kreds 4 kr. 200. Pris ikke-medlem kr. 500.

Liv Kastrup og Anne Mette Hartelius

Hvornår

13. december 2023 15:00-18:00

Hvor

Dansk Psykolog Forening - fælleslokale med DJ's Akasse AJKS · Åboulevarden 31, 2. sal 8000 Aarhus C.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Kursus

For både medlemmer og ikke-medlemmer. Husk at logge på Mit DJ hvis du er medlem. Pris medlem VIF og Kreds 4 kr. 200. Ikke-medlem kr. 500 :-) Har du problemer med at logge på og tilmelde dig, kan du kontakte DJ Event.

Metoden er testet i undervisningen på DMJX samt på en række designs af visuelle brand identiteter for kunder, hvor den har vist sig effektiv til at hjælpe afsendere med at skabe målrettet kommunikation der vil blive opfattet som ønsket hos modtageren. Metoden kan fx anvendes til illustrering af en artikel, udvikling af visuelt koncept til en kampagne eller design af visuel identitet.

I løbet af kurset bliver du introduceret til den nye tilgang gennem teori, eksempler, øvelser og eventuelt gennem løsning af et konkret visualiseringsproblem fra dit eget virke. Så medbring gerne et eksempel på en opgave du vil prøve at løse med den nye metode.

Læs omtale af bogen i Journalisten HER.

Forudsætninger: Ingen - medbring gerne en konkret case fra dit eget virke til afprøvning af den nye metode.

Oplægsholder: Anne Mette Hartelius, 25 års erfaring fra Bonnier Publications, Berlingske og Danske Banks udviklingsafdeling. Forfatter og lektor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Uddannet grafisk designer fra Den Grafiske Højskole (2008) og civilingeniør fra DTH (1992) .

Vært: Pia Hansen, medlem Visuelt Forum og lektor og facilitator i strategisk designtænkning på VIA University College

Spørgsmål: Janne Høgshøj, formand Visuelt Forum, janne.hogshoj@visueltforum.dk

Der serveres kaffe, kage, vand og frugt.