Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Hvordan du vinkler den fondsansøgning!

Helle Vibeke Jensen er illustrator, forfatter og billedkunstner – og hun kan nok brøste sig af, at have en længere række både tilsagn og afslag på sine ansøgninger end de fleste af os. Simpelthen fordi hun søger rigtig meget! Hun deler meget gerne ud af sine erfaringer og greb på de forskellige retninger en ansøgning kan tage.

Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Hvornår

13. september 2022 17:00-20:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, 1202 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Helle Vibeke Jensen er illustrator, forfatter og billedkunstner – og hun kan nok brøste sig af, at have en længere række både tilsagn og afslag på sine ansøgninger end de fleste af os. Simpelthen fordi hun søger rigtig meget! Hun deler meget gerne ud af sine erfaringer og greb på de forskellige retninger en ansøgning kan tage. Hun skærer de enkelte dele af en ansøgning ned i relevante dele og får det til at lyde tilgængeligt og ufarligt og kan pejle os på fonde der er gode at søge. Helle Vibeke har siden sidst hun gæstede VIF for tre år siden, høstet flere gode erfaringer – ikke mindst på afslag – hvorfor du med fordel kan lytte til hende igen. Husk noteblokken!

Der er – til afklaring – ikke tale om vurderinger af enkelte ansøgninger eller hjælp til konkrete sager, da disse jo vil være helt og aldeles afhængige af et stort kendskab til projektet og ikke mindst ansøgeren.