Gå til hovedindhold
Bliv medlem

AI Revolution - Kunstig intelligens til grafisk produktion

På dette kursus vil du lære, hvordan du på få sekunder kan skabe fængslende fotos, grafik og illustrationer, til visuel kommunikation, storytelling, kampagner, produktudvikling og præsentationer. Dyk ned i den fantastiske verden af generativ kunstig intelligens og udfold dit kreative potentiale til et nyt niveau. For alle medlemmer i DJ samt ikke-medlemmer.

Morten Ravn

Hvornår

28. oktober 2024 09:00-15:00

Hvor

DJ - Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Fra 800.00 kr.

Type

Kursus

Uanset om du er grafiker, fotograf, illustrator eller kommunikatør, er dette kurset, der vil forvandle din måde at tænke og arbejde på. Du lærer at anvende AI-værktøjer sammen med de programmer, du allerede kender. 

Du bliver fortrolig med de nyeste funktioner i Midjourney samt supplerende programmer, der kan optimere og effektivisere dine arbejdsprocesser. Det er en fordel, at du allerede har kendskab til brugen af Midjourney. Opret og øv dig HER

Introduktion til generativ AI: Tag med på en rejse gennem de magiske grænseflader mellem tekst og billede med generativ AI. Udforsk den underliggende teknologi, der gør det muligt for ord at blive til visuelt guld, og se hvilke muligheder teknologien åbner op for inden for kreativ visuel storytelling.

Hands-on træning: Få direkte adgang til state-of-the-art AI-værktøjer og lær gennem praksis, hvordan du transformerer tekst til levende billeder. Dette hands-on modul giver dig ikke blot teknikkerne, men også nye værdifulde kompetencer til at integrere AI i dit kreative arbejde.

Tilpasning til dine kreative behov: Kurset tager højde for de specifikke udfordringer og muligheder i dit felt. Lær at anvende AI til at skabe unikke kampagner, konceptualisere nye produkter, udføre dynamisk visuel kommunikation og skabe skitser, der taler til modtagerens fantasi.

Case-studier og inspirerende eksempler: Lad dig inspirere af case-studier, hvor generativ AI allerede har revolutioneret kreative processer. Se eksempler på, hvordan teknologien kan løfte dit arbejde til nye højder, og få indblik i de kreative processer bag succesfulde projekter.

Netværk med andre kreative og nysgerrige sjæle: Vær en del af et inspirerende fællesskab, hvor idéer og erfaringer udveksles frit. Netværk med andre kreative deltagere, og udvid dit professionelle netværk med kontakter, der kan berige dit visuelle arbejde.

Implementeringsværksted: Få praktisk sparring og vejledning i, hvordan du bedst implementerer de nye værktøjer i din virksomhed eller branche. Diskuter strategier for integration af AI i dine aktuelle projekter, og hvordan det kan skabe værdi for din organisation og dine kunder.

Vi slutter af med orientering og debat om AI-dilemma, etik og ophavsret.

Grib denne chance for at skabe magi med generativ AI og bringe dine visuelle fortællinger og tanker til live.

Medbring PC/MAC/iPad.

Underviser: Morten Rockford Ravn, fra AI Revolution, der har 15 års erfaring i det kreative felt, både som billedkunstner og designer. Mortens arbejde er blevet præsenteret i medier som BBC, Dezeen, RUM, DR, VICE og Vogue.

Vært: Janne Høgshøj - spørgsmål sendes til post@visueltforum.dk​​​​​​​