Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST Plakatmanden - se bogen og mød manden med de 200.000 plakater

Oplev bogen Plakatmanden og Peder Stougaard og hans dobbelte virke som plakatsamler og billedkunstner. Se en lille udstilling af prisvindende eksklusive design-, kunst- og fotobøger.

Peder Stougaard · Ole Lynggaard · Anders Overgaard · Martin Hall

Hvornår

24. maj 2022 16:00-17:30

Hvor

Galerie Birch, Palægade 5, 1261 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Peder fortæller om processen, præsenterer bogen og udstiller nogle af plakaterne. Bogens forfatter, kunsthistoriker Lise Seisbøll går bag om historien, der strækker sig over mere end et halvt århundrede og er en fortælling om den samling, der i dag udgør selve grundstammen i Dansk Plakatmuseum. Grafiker Henriette Wiberg Danielsen, der står bag bogens design, fortæller om arbejdet med layout af bl.a. 200 farverige illustrationer. Se omtale af bogen HER og der er mulighed for at købe den og få den signeret.

Efter indlægget kan du se en lille udstilling med prisvindende eksklusive design-, kunst- og fotobøger. Bl.a. en ny smuk og meget personligt bog My Family om familien bag smykkefirmaet Ole Lynggaard.

Arrangementet foregår i Galerie Birch i Palægade - stiftet af den legendariske kunsthandler Børge Birch og nu ejet af datteren Anette Birch.