Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST PGA COVID-19: Står vi stille, så dør vi jo!

Mød animationsinstruktør Sabine Ravn, der fortæller om processen i at lave animationsfilm fra start til slut.

Sabine Ravn

Klaus Holsting Sabine Ravn med Robert Crump
Lær for Livet, Sommercamp, Osted Fri- og Efterskole

Hvornår

30. marts 2020 17:30-20:00

Hvor

Gl. Strand 50, København K

Pris

Gratis med no show-fee

Type

Foredrag

Sabine Ravn, animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole, fortæller om processen i at lave animationsfilm fra start til slut. Helt fra den spæde idéfase til det færdige produkt og alle de uforudsete udfordringer og glæder, der opstår undervejs i sådan en proces.

Hun viser både sine egne film og klip fra film, der har inspireret hende gennem tiden. Udvikling af idéer til fortællinger og ikke være bange for at lade sig inspirere af den personlige historie.

Hun vil komme ind på kunsten at værne om ilden - det, der engang tændte én, og ikke mindst kunsten at vedligeholde bålet. Sabine vil fortælle om at sprede sin kreativitet ud, det at prøve nye muligheder af, så ilden kan blive tændt igen og holdt ved lige af andre nye spændende veje. Står vi stille, så dør vi jo! Herunder vil hun fortælle lidt om graffiti og erfaring med oplevelsesudstillinger til børn. Og om forskellige kneb til at komme lidt væk fra computeren og genopfinde sig selv på nye måder.

Sabine Ravn er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole og har gået tre år på Designskolen Kolding på Illustration. Derudover har hun studeret animation på Konstfack i Sverige. Sabine Ravn laver tegnefilm, tegneworkshops og udstillinger til børn.