Gå til hovedindhold
Bliv medlem

AFLYST: Linoleums-/træsnitworkshop

Linoleums-/træsnit er en enkel og meget udtryksfuld teknik, og du kan anvende dine plader igen og igen. Workshoppen er for både nybegyndere og garvede snittere, der er medlem af Visuelt Forum eller Kreds 4 Østjylland. Læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Karina Bjerregaard

Hvornår

25. maj 2024 13:00-17:00

Hvor

LYNfabrikken, lokale Heimat, Vestergade 49B, Aarhus C.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Workshop

På dette kursus bliver du introduceret til de grundlæggende teknikker. Vi skærer i linoleum eller træ og trykker i sort/hvid – og i farve hvis vi kan nå det. Papir, vandbaseret tryksværte og linoleumsplader indgår i workshoppen. Snitteværktøj kan lånes, men medbring MEGET GERNE dit eget samt skitsepapir, blyant, tusch, pensel og ideer til motiver. Hvis du har lyst til at snitte i træ, der giver en spændende struktur, skal du medbringe dine egne træplader, fx finér eller andet træ.

Underviser: Karina Bjerregaard som har arbejdet med træsnit de senere år, både med »rent« træsnit og kombineret med maleri. Hun er grafisk designer/illustrator og billedkunstner, uddannet på Designskolen og har udstillet på censurerede udstillinger, gallerier, museer osv. i ind- og udland. 
Se mere på   http://karinabjerregaard.eu/art  og til spørgsmål  k@karinabjerregaard.eu