Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFLYST / Animate & After Effects

Vil du lære at give dine Animate-animationer effekter som kamerabevægelser, dybdeskarphed og tekstur? (Gratis – No show fee 300 kr.).
Det er det kursus vi desvære måtte aflyse i december pga sygdom

Peter Lopes Andersson

Hvornår

08. marts 2022 09:00
09. marts 2022 15:00

Hvor

Kursuslokale hos Dansk Psykologforening, Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus C

Type

Kursus

På dette gratis Animate & After Effects-kurset vil du få opfrisket og udvidet dit kendskab til Animate og dets værktøjer. Der følger øvelser med til hver gennemgang, så du får afprøvet værktøjerne i praksis. Derudover kommer du til at arbejde med export og import mellem programmerne Animate og After Effects. I After Effects lærer du grundlæggende principper og tips og tricks til effekter, kamera og expressions, så du blandt andet kan give dine animationer dybdeskarphed, lyseffekter og tekstur. Vi kommer også kort omkring animation i After Effects. Til sidst lærer du at eksportere til forskellige video- og webformater fra After Effects og Media Encoder.

Animate & After Effects er for dig som i forvejen har kendskab til Animate. Kurset er rettet mod et niveau, som svarer til at man har taget kurserne 'Animate for begyndere' eller 'Animate for let øvede'. Der vil være en kort opsummering af Animate i starten af kurset, men sidenhen vil vi fokusere på After Effects. Videre kendskab til After Effects kræves ikke, men det er altid en fordel, hvis du har snuset til programmet.

Peter Lopes Andersson er illustrator, animator og animationsinstruktør. Han er uddannet fra The Animation Workshop i 2010 og fra Den Danske Filmskole i 2016. Peter driver sin egen virksomhed, Loonbox Films, som blandt andet producerer animationer og infofilm. Han har over 10 års erfaring med Adobe Animate og After Effects.

Kurset afholdes i Århus og løber over to dage: 
Tirsdag den 8. og onsdag den 9. marts 2022 
Begge dage kl. 9:00-15:00

Medbring:
På kurset skal du medbringe egen computer og have adgang til Adobe Animate og After Effects. For at kunne arbejde effektivt med illustrationer, er det som minimum nødvendigt at have en mus – eller optimalt et tegnebræt. Det indbyggede trackpad på din bærbare vil ikke egne sig til denne type arbejde.

Deltagelse:
Kurset er gratis. Alle som arbejder professionelt med grafik, illustration, film og tv kan deltage. 

Husk at give besked hurtigst muligt, hvis du må melde fra, så vi kan nå at tilbyde pladsen til en kollega.

Der vil blive opkrævet et no-show-fee på 300 kr. i tilfælde af afbud efter fristen den 4. marts 2022.

Du kan få refusion til rejsen fra Visuelt Forum, hvis du bor uden for Hovedstadsområdet. Efter kurset kan du sende bilag med oplysninger om kursets navn og datoer til kasserer@visueltforum.dk.