Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Tjen flere penge

Bliv din egen bedste chef, kollega og medarbejder

julieasmussen

Hvornår

04. april 2017 17:00-20:00

Hvor

København

Gik du glip af kurset Tjen flere penge? Så fortvivl ikke, vi gentager successen den 4. april!

Hvordan får vi det bedste ud af os selv, når vi føler os ramt af uforudsigelige arbejdstider, svingende indtjening og manglende efter­uddannelse? Kurset handler om, hvordan vi kan lede os selv til et mere stabilt arbejdsliv med større arbejdsglæde og bedre økonomi.

Grafisk designer Julie Asmussen deler gavmildt ud af de resultater, hun er kommet frem til i sit afgangsprojekt, der er afslutningen på en fleksibel diplomuddannelse i medieledelse ved DMJX.

Gennem interviews med en række freelancere, har Julie forsøgt at kortlægge såvel best practise som typiske faldgruber, herunder hvordan freelancere kan lede sig selv og skabe de bedste forudsætninger for øget indtjening og bedre arbejdslivskvalitet.

Julie Asmussen er freelancegrafiker og -illustrator, uddannet fra Danmarks Designskole. Ekstern underviser ved DMJXs akademiuddannelse i kreativitet og design samt anmelder og blogger på Journalisten.dk

Deltagelse er gratis men med no-show-fee. Dvs. melder du afbud efter torsdag den 30. marts eller udebliver på selve dagen, vil der blive trukket et no-show-fee på 100 kr.

Deltagere: freelancere, selvstændige