Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Svendborg Graphic – en uge med animation, spil og tegneserier

Tag med VIF til Svendborg Graphic og oplev et par dages intens festival med et spækket program – og fokus på tegneserier, animation, spilgrafik mv. Mød Visuelt Forum-kollegerne i Svendborg lørdag d. 2.2 kl. 11.

Svendborg Graphic

Svendborg Graphic

Hvornår

28. januar 2019 00:00
03. februar 2019 23:59

Hvor

Svendborg

Pris

Festivalpas 50 kr.

Type

Festival

Se programmet her

VIF gi’r festivalbilletten og transport efter VIF’s sædvanlige regler. Overnatning for egen regning på byens vandrehjem (250 m fra Svendborg Bibliotek), B&B mv.

Vær opmærksom på, at du selv skal tilmelde dig de lukkede workshops, hvor der skal tilkøbes billetter. Så i princippet sætter vi hver især selv vores dagsprogram sammen og finder sammen om at følges, når det passer - fx til frokost og middag, samt aftenarrangement lørdag. 

Udgangspunktet rent praktisk bliver byens nye kontorfællesskab i Tinghuset https://work2gether.dk/, der ligger centralt i byen, og hvor nogle af aktiviteterne foregår. Her har VIF’fer Tina Kragh Rusfort har sin daglige gang og vil være vært for VIF-gæster.

TID: Vi mødes i Svendborg lørdag d. 2.2 kl. 11.

TILMELDING: Giv os et praj på facebookbegivenheden, hvis du vil med, og også gerne hvis du har plads i bilen.

Pris og praktisk

Hele festivalen varer en uge fra d. 28. januar til d. 3. februar. Festivalpasset til 50,- kr. giver adgang til en hel uge med masser af spændende oplevelser og de fleste aktiviteter. Nogle kræver dog særskilt billet, som vil kunne købes i januar.

Visuelt Forum refunderer udgiften til festivalpas (du skal selv lægge ud) + transport efter gældende regler.

Kollektiv transport til Svendborg fra Jyllandssiden er tog til Svendborg med skift i Odense. Fra Sjællandssiden tog til Nyborg og bus herfra. Alternativt tog til Svendborg med skift i Odense.