Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. Svendborg Graphic – en uge med animation, spil og tegneserier

Tag med VIF til Svendborg Graphic og oplev et par dages intens festival med et spækket program – og fokus på tegneserier, animation, spilgrafik mv. Mød Visuelt Forum-kollegerne i Svendborg lørdag d. 2.2 kl. 11.

Svendborg Graphic

Svendborg Graphic

Hvornår

28. januar 2019 00:00
03. februar 2019 23:59

Hvor

Svendborg Vis på kort

Pris

Festivalpas 50 kr.

Type

Festival

Se programmet her

VIF gi’r festivalbilletten og transport efter VIF’s sædvanlige regler. Overnatning for egen regning på byens vandrehjem (250 m fra Svendborg Bibliotek), B&B mv.

Vær opmærksom på, at du selv skal tilmelde dig de lukkede workshops, hvor der skal tilkøbes billetter. Så i princippet sætter vi hver især selv vores dagsprogram sammen og finder sammen om at følges, når det passer - fx til frokost og middag, samt aftenarrangement lørdag. 

Udgangspunktet rent praktisk bliver byens nye kontorfællesskab i Tinghuset https://work2gether.dk/, der ligger centralt i byen, og hvor nogle af aktiviteterne foregår. Her har VIF’fer Tina Kragh Rusfort har sin daglige gang og vil være vært for VIF-gæster.

TID: Vi mødes i Svendborg lørdag d. 2.2 kl. 11.

TILMELDING: Giv os et praj på facebookbegivenheden, hvis du vil med, og også gerne hvis du har plads i bilen.

Pris og praktisk

Hele festivalen varer en uge fra d. 28. januar til d. 3. februar. Festivalpasset til 50,- kr. giver adgang til en hel uge med masser af spændende oplevelser og de fleste aktiviteter. Nogle kræver dog særskilt billet, som vil kunne købes i januar.

Visuelt Forum refunderer udgiften til festivalpas (du skal selv lægge ud) + transport efter gældende regler.

Kollektiv transport til Svendborg fra Jyllandssiden er tog til Svendborg med skift i Odense. Fra Sjællandssiden tog til Nyborg og bus herfra. Alternativt tog til Svendborg med skift i Odense.