Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Sådan designer du til mobile first

Mobile first

Hvornår

30. marts 2017 17:00-20:00

Hvor

København

Mobile first betyder, at man altid tager udgangspunkt i mobilskærmen frem for computerskærmen. Derefter udvikler man til computerskærmen på baggrund af det, man har lavet til mobilen. Med andre ord: Start med mobil designet for at sikre den optimale brugeroplevelse.

På kurset får du indsigt i, hvilke overvejelser man kan gøre sig, når man skal til at udvikle design til mobile platforme, indhold til mobile mennesker, og hvordan kunderne anvender mobilt indhold. Kurset fokuserer primært på indhold til smartphones som iPhone og Android-enheder. Tablets (iPads og andre) vil kun blive berørt sporadisk.

Du får en forståelse for design til mobile platforme og får et reelt kompetenceløft. Underviser er digital designer Anna Taws, hvis undervisning altid er meget praksisnær og tager udgangspunkt i kursistens virkelighed.

KURSets INDHOLD
- Mobile First strategi – hvorfor designe til mobil før desktop?
- Hvordan er den mobile brugeroplevelse anderledes
- Forskellene på brugervenlighed til mobil og desktop
- Optimering af indhold til mobile enheder
- Web eller app – hvad er bedst, og hvornår

Det er gratis at deltage for medlemmer af DJ, men med no-show-fee. Dvs. melder du afbud for sent eller udebliver på selve dagen, vil der blive trukket et no-show-fee på 100 kr.

Et generelt kendskab til mobilmediet er en fordel. Kurset fokuserer på design og forudsætter ikke kendskab til programmering.

Kurset veksler mellem oplæg, gruppearbejde og praktiske øvelser. Du skal ikke have computer med.

Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum.