Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Mobilhistorier – lige ved hånden

Dette kursus giver dig øvelse i og viden om at producere og redigere video – fx opslag, nyheder, reportager eller instruktionsfilm. Alt sammen med et redskab, vi alle har lige ved hånden – en smartphone eller tablet.

mobilhistorier lige ved håndan

video2net.dk

Hvornår

04. maj 2019 09:00-16:00

Hvor

København K. Præcis adresse oplyses ved tilmelding

Pris

Gratis for DJ-medlemmer, men no-show fee på 300,- For ikke-DJ-medlemmer er der et deltagergebyr på 300,-

Type

Workshop/praktisk kursus. Heldagskursus

**OBS: Kurset er fully booked – men tilmeld dig og kom på venteliste, hvis der bliver ledige pladser**

Kurset "Mobilhistorier – lige ved hånden" er en heldagsworkshop. Undervisningen veksler mellem instruktion i brug af udstyr/software og hands-on praktiske øvelser, hvor du lærer at optage, redigere, speake og uploade mobilhistorier og små indslag til din egen, din institutions eller dit firmas intra-, FB- eller hjemmeside.

Desuden indgår introduktion til fortælleteknik, manus, genrer og journalistiske greb, der virker, når man skal kommunikere i korte videoklip.

Du bedes oplyse ved tilmelding, hvilken type smartphone eller iPad, du medbringer.

VIGTIGT: Du skal INDEN KURSET FORBEREDE DIG ved at gøre følgende:


1. Download app'en Kinemaster til din smartphone/iPad. Enten i gratisversionen m. vandmærke eller i købeversionen for fx. en måned. 

2. Sørg for at din smartphone er opdateret og fuldt opladet, så du kan gå i gang med det samme.

3. Medbring headset/airpods, så du kan redigere i ro og mag, selvom vi er mange i samme rum

4. Find en historie, en idé, et produkt - eller en interviewperson, som du kan lave en mobilvideo med i tidsrummet ca. 13 - 15

NB: Det er meget vigtigt at tage vare på pkt. 4. Hvis ikke du ved, hvilken mobilhistorie du vil producere over middag, risikerer du at spilde kostbar tid, og det vil være ærgerligt. Da kurset er meget komprimeret, vil du miste redigeringstid, hvis du først finder en historie på kursusdagen.

Download dagens program her:

Program-04-05-2019.pdf

Underviser er Henrik Fink Isaksen, der står bag videoproduktionsvirksomheden video2net.dk. Henrik har 25 års erfaring som journalist, producer og konsulent – bl.a. som reporter i DR, projektleder i Aarhus Kommune og kommunikationschef i Region Midtjylland.

OBS: Kurset er en gentagelse af kurset afholdt 9. februar 2019.