Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Lær at hade Word lidt mindre

Vi inviterer til en præsentation af Microsoft Word set fra grafikerens side. Så det bliver ikke et kursus med en Word-nørd, men derimod en et Word-crash-course fortalt af en InDesign-nørd.

i-love-word

Lars Pryds

Hvornår

26. november 2018 17:00-20:00

Hvor

Sted: Kbh. K, som meddeles ved tilmelding

Pris

Gratis, dog betales der no show fee ved afbud efter 19. november eller ved udeblivelse.

Type

Kursus

** Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum **

Kunden beder om at få piftet sit Worddokument op, så det ser lidt flottere ud. Dokumentet skal udgives i Word, og kunden skal kunne rette i sit dokument... Vi kigger på styles, skrifter, marginer, header, footer, billeder – alle de ting vi ville arbejde med i InDesign. Vi tager (In)Design-brillerne på og arbejder i Word. 

Vi tager udgangspunkt i den nyeste version af Word – den man abonnerer på, ligesom vi abonnerer på InDesign og resten af Adobe-pakken. Og vi bruger Mac-udgaven. 

Vi skal også kigge den anden vej. Hvordan laver vi (eller kunden) det bedste manuskript til mig – grafikeren. Måske skal jeg – inden jeg arbejder i InDesign – gennemgå kundens manuskript i Word og rette det til dér? 

Underviser Bo Sørensen er InDesign-nørd, og hans brug af Word er først og fremmest begrundet i tvang, men jo mere han arbejder i Word, jo mere kommer han til at holde af programmet. Og måske er der et par ting, som InDesign kan lære af Word.

Til kurset har Bo Sørensen lavet en minimanual, der viser de grundlæggende designregler i Word - det vi søger, når vi vil have Word til at opføre sig som InDesign.

Underviser: Bo Sørensen, der arbejder med grafisk design på alle platforme. Bo har mange års erfaring som underviser. Læs mere om Bo her: http://bosoerensen.dk