Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kom godt i gang med MailChimp

Få styr på alle funktioner i MailChimp. Du vil blive introduceret til de basale værktøjer inklusiv de grafiske muligheder, udformning af nyhedsbrevet, mail flow og timing.

mailchimp

Hvornår

21. november 2018 17:00-20:00

Hvor

København K. Den præcise adresse meddeles de tilmeldte.

Pris

Gratis, dog betales der no show fee ved afbud efter 12. november eller ved udeblivelse.

Type

Kursus

**Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum**

Du kan starte her og få styr på alle funktioner i MailChimp. Du vil blive introduceret til de basale værktøjer inklusiv de grafiske muligheder, indlejrede fonte osv.

Louise Langebæk fra MailShop giver også tips om, hvordan selve nyhedsbrevet skal skæres for at opnå respons – og fortæller om mail flow og timing og hvordan MailChimp giver mulighed for 2.000 gratis udsendelser, før betaling er påkrævet.

Du får gode råd fra eksperten og praktisk vejledning i processen på egen skærm, så medbring egen computer. (Kurset er ikke rettet mod apps til telefon og tablet.)

MailChimp er en af de mest populære e-mail marketing platforme på markedet. Kurset er rettet mod begyndere, men du vil også kunne få hjælp til at optimere dine udsendelser, hvis du allerede er i gang.

HUSK FØR KURSET…

Sørg for at oprette din egen konto på mailchimp.com før du møder op. Denne procedure vil være en unødvendig tidsrøver på selve kurset.

Der er plads til 8 deltagere på kurset.