Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. GRAFIK TIL SOCIALE MEDIER MED ANNA TAWS

Dette kursus var planlagt til afholdelse i september måned, men desværre blev Anna Taws syg, og kurset måtte aflyses.
Bemærk: Hvis du var tilmeldt det aflyste kursus, skal du tilmelde dig igen.

annataws

Anna Taws

Hvornår

15. november 2017 17:00-20:00

Hvor

København

Kurset er til dig, der vil lære mere om design til sociale medieplatforme, og hvordan du kan udvikle et konsistent design på tværs af medieplatforme og skærmstørrelser.

DEN GRAFISKE UDFORDRING
Der er forskellige størrelser på profilbilleder, coverbilleder og baggrunde, afhængigt af hvilket socialt medie du designer til, og hvor på mediet, det skal vises. Det stiller krav til, hvordan grunddesignet udvikles, og hvordan det gøres ensartet.

På kurset arbejder vi målrettet med designskabeloner, der giver helhed til den gode brugeroplevelse og konsistens på tværs af de sociale medieplatforme.

INDHOLD
Forståelse for sociale mediers mange grafiske muligheder. Tips, tricks og tjeklister, der gør dit design nemmere at arbejde med - og flottere!

Branding og grafisk udvikling til sociale medier. Design til mange sociale medier. Sociale medier værktøjskasse. Do’s and Don’ts i grafisk design til sociale medier.

FORUDSÆTNINGER
Du vil gerne lære, hvordan man arbejder med at skabe grafisk design til sociale medier. Kurset veksler mellem oplæg, gruppearbejde og praktiske øvelser. Du skal ikke have computer med.