Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Grafik til sociale medier med Anna Taws

Kurset er for grafikere, webdesignere og andre, der arbejder med virksomheders visuelle profil på de sociale medier.

socialmedia

Hvornår

18. september 2017 17:00-20:00

Hvor

København K

Kurset er til dig, der vil lære mere om design til sociale medieplatforme, og hvordan du kan udvikle et konsistent design på tværs af medieplatforme og skærmstørrelser.

DEN GRAFISKE UDFORDRING

Der er forskellige størrelser på profilbilleder, coverbilleder og baggrunde, afhængigt af både hvilket socialt medie du designer til, og hvor på mediet, det skal vises. Det stiller krav til, hvordan grunddesignet udvikles, og hvordan det gøres ensartet.

På kurset arbejder vi målrettet med designskabeloner, der giver helhed til den gode brugeroplevelse og konsistens på tværs af de sociale medieplatforme.

INDHOLD

Forståelse for sociale mediers mange grafiske muligheder. Tips, tricks og tjeklister, der gør dit design nemmere at arbejde med - og flottere! Branding og grafisk udvikling til sociale medier. Design til mange sociale medier. Sociale medier værktøjskasse. Do’s and Don’ts i grafisk design til sociale medier.

Læs mere om Anna Taws her: www.tawsdigital.dk

PRIS
Det er gratis at deltage for medlemmer af DJ, men med no-show-fee. Dvs. melder du afbud for sent eller udebliver på selve dagen, vil der blive trukket et no-show-fee på 100 kr.

FORUDSÆTNINGER
Du vil gerne lære, hvordan man arbejder med at skabe grafisk design til sociale medier. ­Kurset veksler mellem oplæg, gruppearbejde og praktiske øvelser. Du skal ikke have computer med.

Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum.