Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Ed Ruscha på Lousiana

Den 16. august har vi eksklusivt fået adgang til ­Lousiana inden åbningstid, hvor museumsinspektør Anders Kold giver os en rund­visning i Ed Ruscha-udstillingen.

Ed Ruscha

Ed Ruscha

Hvornår

16. august 2018 09:00-10:30

Hvor

Louisiana, Gl. Strandvej 13, Humlebæk Vis på kort

**Arrangementet er kun er for medlemmer af Visuelt Forum**

Besøg Louisiana før åbningstid og få en eks­klusiv rundvisning i Ed Ruscha-udstillingen ved museumsinspektør Anders Kold.

Efter rundvisningen er der kaffe – og en dukkert for dem, der har lyst.

Husk at medbringe dit pressekort.

Med ikoniske fortolkninger af det moderne USA fra hjembyen Los Angeles, står Ed Ruscha (f. 1937) som en helt central figur i det 20. århundredes amerikanske kunst. Siden 1960'ernes start har ingen andre så gen­nemgribende fortolket udviklingen af den moderne, visuelle kultur i og omkring Los Angeles som Ed Ruscha. Særlig kendt er han blevet for sine cool, nøgterne gengivelser af f.eks Hollywoods lo­goer, stiliserede tankstationer og arketypiske, amerikanske landskaber. Motiver som han distillerer til et billedsprog, der er både tilængeligt og filmisk og samtidig fuldt af subtile koder.

Læs mere på https://www.louisiana.dk/udstilling/ed-ruscha

Mødested kl. 8.55 foran Louisiana, eller i Kystbanetogets bageste vogn med afgang Kbh. H. kl. 8.11, Nørreport 8.14 eller Østerport 8.18.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Julie Asmussenjulie@julieasmussen.dk

Rejserefusion til medlemmer, der bor uden for Movias område.